tiistai 8. huhtikuuta 2014

Silmä tottuu


Voi kuinka tuo meidän uusi tuoli voisi olla monessa paikkaa. Keittiössä Murun tuolina oleilee, mutta tänne ruokailutilaan sen alunperin hankin.  Rakkaalla lapsella monta nimeä ja rakkaalla tuolilla monta paikkaa. Vähän uusia kuvakulmia myös ruokailuhuoneestamme. Miten sitä jämähtääkin siihen samaan kuvakulmaan, eikä osaa katsoa kodin tiloja eri vinkkelistä. 

Kuvassa näkyy myös iän ikuinen johto-ongelma, miten ne voikin olla niin vaikeaa saada nätisti laitettua. Omaa saamattamuuttahan se on, joidenkin asioiden kanssa sitä on niin tosi tarkka ja toiset asiat vaan jää ja silmä tottuu. Saisinkohan tänään otettua itseäni niskasta kiinni ja naputtelisin tuon johdon piiloon?  Enpä saanut, pakko oli pongahtaa ulos aurinkoon, ehkä huomenna.  Todennäköisempää on, että muutaman kuukauden päästä bloggaan samasta asiasta.Onko teillä kodissanne asioita, mitkä vaan jää roikkumaan?


- Minna -12 kommenttia:

 1. Niin kaunista ja tuo tuoli on vaan niin ♥♥♥
  meiltä löytyy aivan sama johto-ongelma olohuoneesta ja tänään sitä juuri tuskastelin kuvia ottaessa :) mutta tuskin asialle taas teen mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Laura! Pitkään haaveilin tuota tuolia ja niin onnellinen, kun se vihdoin meille kotiutui.
   Johdot varmasti monessa kodissa ongelmana ja tosiaan niihin tottuu, kunnes pari kertaa meinaa komapstua. Silti siinä ne roikkuu edelleen. Vaikka nykyään monenlaisia ratkaisuja, joilla helposti ne saisi näitisti laitettua :)

   Poista
 2. Ihana kuvakulma :) Meillä on jäänyt roikkumaan parikin viimeistelymaalausta..välitilan katto huutaa maalia, samoin portaikon pari pientä koloa, mutta juu, silmä tottuu ja aika mennä jolkottaa - ensi vuonna voipi ihmetellä taas uudestaan samoja koloja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sirpa. Kiitos, miten en ole tuota aiemmin keksinyt, ehkä tästä alkaa aika jolloin katson kameran takaa eri kulmista :) Silmä tottuu, minulta jäi kanssa porras projekti siihen viimeistely vaiheeseen, katsotaan milloin niihin tartun, mutta juu voi olla että jää sellaiseksi vielä pitkäksi aikaa ;)

   Poista
 3. On asioita, jotka roikkuu!! :)) Uskon, että kaikilla on niitä.

  Mukavaa päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti niitä löytyy kaikilta ;) Kiitos, oikein mukavaa keskiviikkoa myös sinulle!

   Poista
 4. IHANA tuoli. Meillä myös johto ongelma - en saa aikaiseksi piilotella niitä johtokouruun. ym.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin tykkään minäkin ja siinä on tosi hyvä istua :)
   Jotenkin lohduttaa, että muillakin samanlaista saamattamuutta ;)
   Mukavaa keskiviikkoa!

   Poista
 5. Ai kuinka vihaankaan noita johtoja, joita meilläkin seikkaillee pitkin poikin huushollia. Hauska kuvakulma, by the way ;) Kivaa keskiviikoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla monessa kodissa inhokki asia, vaikka nykyään on kaiken maailman koteloita ja langattomia vehkeitä, siltikin niitä joka paikassa risteilee. Enpä tiedä miksi en ole aiemmin tuosta kuvannut, nyt alankin katsomaan paikkoja eri vinkkelistä. Kivaa keskiviikkoa!

   Poista
 6. Ihana kuvakulma, kaunis kuva! Olisipa joku meidän kodin kuvakulma samanlainen, kelpaisi mulle.

  Kyllä meillä repsottelee, johdot pääasiassa. Läppäreitä löytyy kaksi ja molempi käytetään päivittäin, ovat laturissa siis päivittäin joten esim. läppäreiden laturijohdot repsottavat työtilan pöydän luona. Makkarissa puhelinten laturit on näkyvillä koko ajan, päivittäin niitäkin tarvitse. Nämä esimerkiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura, tästä kuvasta intoutuneena päätin katsoa kaikkia kohtia uudella silmällä :) Takuulla teilläkin hyviä kuvakulmia :) Ehkä jonain päivänä kaikki on langatonta ja päästään johto-ongelmasta ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!