keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Päivän lehdessäTällä viikolla taas tapahtuu. Tänään ilmestyneessä Västra Nylandissa oli juttu kodistani ja tulevaisuuden suunnitelmistani. Sen jälkeen kun hyppäsin pois 16 vuotta kestäneestä kiinteistönvälittäjän urastani, olen saanut milloin missäkin vastailla kysymykseen, mitä nyt? Lehdessä kerron avoimesti blogistani, siitä että haaveilen syksyllä aloittavani sisustusalan opinnot ja että teen pieniä tuunauksia toisillekin.  Tämän jutun myötä toivon, että kyselyt ja arvailut hieman laantuvat. Minkälaiseksi tulevaisuuteni muotoutuu, sen aika näyttää, tänään nautin tästä päivästä!


Mukavaa keskiviikko iltaa!


- Minna -
12 kommenttia:

 1. Upeeta Minna! Mulla ainaskin on peukut pystyssä, että haaveesi opinnoista toteutuvat :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nuppu Home, asiat menee niin kuin niiden kuuluu mennä. Unelmat on tehty toteutettavaksi :)

   Poista
 2. Mahtavaa!!! Toivottavasti opiskelutoiveet toteutuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, paljon mahtavia juttuja vireillä ja katsotaan mihin suuntaan kaikki menee. Haaveet totetutuu!

   Poista
 3. Toivoisin samanlaista heittäytymistä itsekin, sisustus- ja kalustesuunnittelijaksi valmistuttuani olen tehnyt tasan kaikkea muuta, kun sitä ja väillä kaihertaa mieltä, miksi en heittäytyisi omaan ammattiini. Arvelluttaa näin "perähikiällä" toimeentulo, joten toistaiseksi pysynee haaveena :) Tsemppiä opiskeluun ja tulevaisuuden suunnitelmiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti vaan, yleensä ne asiat järjestyy, kun johonkin oikein uskoo ja luottaa. Katostaan minkälaiseksi minun tulevaisuus muotoutuu, ainankin paljon kaikenlaista on juuri nyt vireillä. Eilinen toi taas positiivisiä uutisia, joten jänniä päivä edessä, ennenkuin ratkeaa :)

   Poista
 4. Ihan huikeaa heittäytymistä. Nostan todella hattua!!!! Niinhän se menee, että elämä ei anna, jos ei uskalla kokeilla. Olet ihan varmasti oikealla tiellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna-Riikka, joskus täytyy pysähtyä ja heittäytyä virran mukaan ja luottaa kaikki järjestyy. Elämä ei anna, jos ei uskalla juuri niin. Kyseenalaistanut monta kertaa olenko oikealla tiellä, mutta tähän minua vaan väkisin viedään, jotten pakko mennä mukana :)

   Poista
 5. Hienoa Minna! Itsekin irtisanouduin 18 vuoden jälkeen varmasta työpaikasta, joten kokemusta on asiasta. En ole katunut päätöstä päivääkään. Täytyy vaan uskaltaa repäistä itsensä irti vanhasta, kohti uutta ja parempaa :) Toivottavasti pääset aloittamaan sisustusalan opinnot, Onnea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna, mitään uutta ei tule tilalle, jos ei uskalla irtaantua vanhasta. Hienoa, että rohkaistuit ja uskalsit irtaantua <3 Päätöstäni en ole minäkään katunut päivääkään, mitä tulevaisuus tuo, sitä jännityksellä odotellaan. Toivotaan, että opiskelu järjestyy, se järjestyy mikä on tarkoitus järjestyä. Siihen luotan ja se antaa minulle uskoa tulevaan :)

   Poista
 6. Niin onnellinen olen puolestasi ja niin paljon toivon, että unelmasi saavat lisää tuulta alleen. Olet ikuinen idolini elämässä nauttimisessa, saan sinusta äärettömästi voimaa ja ennenkaikkea uskoa siitä mitä elämä voikaan parhaimmillaan olla! Kiitos, että jaat kokemuksiasi ja ajatuksiasi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauhallisin mielin täällä odotellaan tulevaa, se toteutuu mikä pitääkin toteutua. Olen niin iloinen, että voin antaa voimaa ja uskoa näillä minun höpinöillä. Näistä kauniista kommenteista saan itsekkin niin paljon. Taidamme puolin ja toisin saada toisiltamme paljon, ihan sitä parasta antia bloggauksessa <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!