torstai 10. huhtikuuta 2014

Juhlatuulella

Odotettu päivä lähestyy, lauantaina vuorossa on Indiedaysin blog -awards. Onneksi tällä kertaa minun ei tarvitsekkaan mennä yksin.  En vieläkään ymmärrä, että marraskuussa rohkenin tehdä sen. Asu on valittu, viimeksi punaista ja nyt on vuorossa, mikäs muu kuin musta. Minulle hyvin epätavallinen mekko, vähän läpinäkyvää, hulmuava helma ja nahkaa. 

Kyselinkin Instagramin, klik puolella mielipidettä asusteista,  kiitos vastanneille. Vielä on päättämättä kummat kengät, sen mukaan tulee päätös laukusta. Entiseltä laukku hamstraajalta erinlaisia vaihtoehtoja meinaan löytyy. Nuo logot, taitavat kyllä olla minun kohdalla menneen talven lumia. Kaipa niitä voi vielä joskus ulkoiluttaa.

Lauantai aamuna junalla Helsinkiin, Muru hulluttelemaan ja minä pääsen pitkästä aikaa kampaajalle. Katsotaan jatkuuko hiusten kasvatus, vai palaanko ihan lyhyisiin hiuksiin. Toivotaan, että  ehdin päivätilaisuuteen hyvissä ajoin. Tosi kiva tavata muita bloggaajia niin päivällä, kuin illallakin, tulis jo lauantai!
- Minna -


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oi miten kivaa on tavata, jos en tunnista , ota minua hihasta kiinni. Nähdään lauantaina!

   Poista
 2. Ehkä nähdään lauantaina päivällä )

  VastaaPoista
 3. Uuhlalaa! Nähdään lauantaina :).

  VastaaPoista
 4. Voi kökkö, me emme huomenna tapaa :/ Olen säntäillyt niin kovasti eestaas maita ja mantuja että joudun ättämään kekkerit väliin! Mutta oikein superhauskaa iltaa sinulle :) Ja olehan tarkkana pöytien kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kökkö :( Ensi kerralla sitten. Kiitos, koitetaan ilakoida kunnolla ja juu ehkä pitää pysyä tälläkin kertaa kaukana pöydistä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!