keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen koristelutLuulenpa, että meidän tämän vuoden pääsiäiskoristelut jää aika vähiin. Höyheniä kulhossa, kunpa löytäisin tuohon maljakkoon  kukkivan kirsikanpuun oksan ja pöydälle iso kulho suklaamunia. Niin ja tietysti ne tärkeimmät ja rakkaimmat Murun tarhassa tekemät koristeet. Muuta ei kai sitten pääsiäisenä tarvitakkaan, tai no hyvää seuraa ja herkullista ruokaa kiitos!Koristellaanko teillä paljonkin pääsiäistä?


- Minna -


22 kommenttia:

 1. Yksinkertaista ja kaunista. Meillä on koristeena minun liimanäpein väkertämiä pääsiäismunia, mutta ei muuta. Meillä tätä tavaraa riittää muutenkin vaikka muille jakaa ;-) Hyvää viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja. Ihania olikin sinun askartelut, suunnittelmissa oli täälläkin kaikenlainen värkkääminen, mutta jotenkin vain jäi. Oikein hyvää viikkoa myös sinulle!

   Poista
 2. Meilläkin mennään kokonaisuudessa hyvin niukalla koristelulinjalla, keltaista ei näy ollenkaan. Aivan ihana muuten tuo rekisterikilpi, ihastelen aina vastaavien perään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen loistaa täälläkin poissa olollaan, vähän katselin tipuja laatikossa mitkä ennen esillä. Jäivät kyllä tällä kertaa laatikkoon. Mietin kyllä hetken suhautella niitä spray maalilla.

   Itsekkin pitkään haaveilin rekkarista ja viime syksynä sen sain hankittua. Tuossa se on nojaillut siitä lähtien ja saa jatkossakin nojailla :)

   Poista
 3. Kivat koristelut teillä. Meillä koristellaan hitusen enmmän, lähinnä kyllä vain keittiö, lasten takia, itse en ole kovin pääsiäisihminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika niukkaa on, eikä nuo höyhenetkään oikein tuossa kuvassa näy. Niin meilläkin ennen kun Muru oli pieni oli jos jonkinlaista koristetta. Tosin jotkut Murun ihanauudet saavat tulla tänäkin vuonna esiin.

   Mielestäni pääsiäisenä parasta on ruoka ja ystävät ympärillä <3

   Poista
 4. Ei täälläkään kovin kummoisia pääsiäiskoristeluita harrasteta. Muutamia pikku juttuja sekä totta kai tyssin kerhoaskartelut pääsee esille :) Satsataan ruokaan sitten, tänä vuonna ajattelin ihan ekka kerran kokeilla jopa sitä pashaa - ehkä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten askartelut on ihania, löysin Murun tekemän ison kanan ja se onin meillä tuossa sivupöydällä. Ne on parhaita ja niin paljon tunnetta niissä mukana.

   Ruoka on meilläkin pääsiäisenä isossa osassa, tosin tänä vuonna Muru poissa niin menen valmiisiin pöytiin. Oi pasha on ihanaa, varsinkin itse tehty.

   Poista
 5. Meillä kanssa niukka koristelu - pääosissa toki lasten askartelemat yli värikkäät koristeet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten ylivärikkäät on kyllä parhaita, niitä en voi olla jättämättä laatikkoon :)

   Poista
 6. Meillä laitetaan muutama lasten tekemä pääsiäisaskartelu ja pajunkissoja, niillä mennään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa hyvältä <3 ups olen unohtanut pajunkissat, pitäisiköhän lähteä metsään hakemaan :)

   Poista
 7. en ole ehtnyt edes ajattelemaan. Kukat haen tutusta kukkakaupasta ja maljakollinen täynnä virvonvarvon-oksia joten eiköhän se ole siinä. Muksut istutttivar ruohot koulussa ja päikyssä, mamma unohti tämän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinähän on jo ihan riittävästi :) Täälläkin jäi ruohot laittamatta, eikä koulustakaan enään tule niitä kotiin. Ruoho kyllä kuuluu pääsiäiseen, ehkä ensi vuonna.

   Poista
 8. Meillä mini toi eilen ihania koristeita kotiin, jotka hän oli itse tehnyt! Tänään koristellaan ;).

  VastaaPoista
 9. Less is more - meillä vähän ruohoa ja muutamat mignon munat :) Koristeita on kyllä varaston perukoilla, mutta se on vielä siivoamatta, joten en pääse tonkimaan, mitä ihanuuksia sieltä olisi löytynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Less is more :) Ei muuta, kuin varaston kimppuun etsimään aarteita :)

   Poista
 10. Kauniilta näyttää ilman suurempia hässäköitä, molemmat olemme tämän vuoden näemmä hyvinkin minimalistisella linjalla!

  Oikein ihanaa pääsiäistä sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksinkertainen on kaunista! Aikas samoilla linjoilla mennään tosiaan. Paitsi kyllä meillä on vähän väriäkin seuraavassa postauksessa nimittäin niitä Murun aarteita!

   Oikein ihanaa pääsiäistä Johanna!

   Poista
 11. Meillä ei kovin paljoa koristella. Nyt kun lapset eivät enää pitkään aikaan ole asuneet kotona, ei edes pääsiäisruohoa tule kylvettyä. meidän koristeluja voi käydä katsomassa blogissani Meidän mökki ja kaupunkikoti .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruoho jäi meiltäkin tänä vuonna, ehkä taas ensi vuonna. Tosiaan koristelu vähenee, kun lapset kasvaa. Ehkä sitten, taas enemmän innostuu kun tuolee lapsenlapsia ;) Ihanat orvokit olitkin kotiisi hankkinut.

   Poista

Kiitos kommentistasi!