keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Meidän makkari
Tai siis minun, ei tule Muru enään viereen, vaikka joskus kuinka haluaisin. Ymmärrän, sen aika kuuluukin olla jo ohi. Makuuhuone on pysynyt pitkään samanlaisena. Nyt innostuin kokeilemaan Ikean valaisimia sängynpäätyyn, vanhat valaisimet joutaa jo kiertoon. Haluan, että makuuhuoneessa on hyvin rauhallinen tunnelma, ei mitään ylimääräistä. Käytän sisustamisessa Fengshuin oppeja, tai sen mitä olen muutamalla kurssilla oppinut. Varsinkin makuuhuoneessa se on mielestäni hyvin tärkeää. Makkariin ei kuulu sähkölaitteita, ei kuvia eikä unta häiritseviä tekijöitä. Missään nimessä en laittaisi kattovalaisinta sängyn päälle. Täällä rauhoitun ja nukun hyvin, mitä nyt unet tuppaa joskus häiritsemään. Niilläkin on joku sanoma, mihin on joskus hyvä tarttua. Alitajunta taitaa jotain aika ajoin viestittää, kunpa osaisin viestit aina ymmärtää.


Oikein makoisia unia!


- Minna -16 kommenttia:

 1. Oiii, ihanan rauhoittavannäköistä! Kaunista, selkeää, vaaleaa♥

  VastaaPoista
 2. Ihanan rauhaisa makuuhuone! Jos olisi mahdollista, haluaisin myös makkarin josta kaikki tekniset laitteet olisi karsittu, mutta telkkariaddiktille se on pikkaisen haastava ajatus. Untani ei häiritse yhtään se, että makuuhuoneessa on laitteita, tavaraa ja kirjoja. Se on varmaankin aika yksilökohtaista, vaikka sisustussuunnittelijat järjestään puhuvat askeettisen makuuhuoneen puolesta. Kauniita unia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna. Varmasti hyvin yksilöllistä, joku rauhoittuu aivan erinlaisessa tilassa, kuin toinen. Pääasia, että nukkuu hyvin ja näkee kauniita unia <3

   Poista
 3. Ihana, kyllä on todellakin harmoonisen rauhallinen makkari. Paljon olisi tehtävää meillä, että tuohon päästään. Ehkä joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juu ei ole montaa esinettä meidän makuuhuoneessa, suosittelen raivausta makkarissa, ainakin minulle antoi makoisammat unet :)

   Poista
 4. Ihanan seesteistä, tykkään. ♥

  VastaaPoista
 5. Ihana makkari. Minua kiinostaisi tietää miksi et laittaisi kattovalaisinta sängyn päälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minulle tehtiin aikoinaan Fengshui konsultaatio ja silloin lamppu roikkui keskellä sänkyä. Konsullti kysyi minulta nukunko huonosti, onko levottomat jalat nukkuessa ja otti mittarin käteensä ja lampun säteily oli sänkyyn asti. Sen jälkeen en ole lamppu pitänyt sängyn yläpuolella. En tiedä oliko lampun vaikutus tai ei, mutta nykyään nukun hyvin :)

   Poista
 6. Muuten, meillä on valaisin katossa. Pitäisiköhän ottaa se pois ja kokeilla paranisivatko yöunet,
  kärsin nimittäin juuri noista ongelmista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja mulla ei ole sitten enää päätä. ;)

   Poista
  2. Kokeileppa, mutta myös sängyn paikalla on suuri merkitys :) mihis oot pääsi hävittäny ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!