tiistai 1. huhtikuuta 2014

Valkoinen saunaJuuri kun olen saanut saunan maalattua mustaksi, ilmaantuu idea valkoisesta saunasta. Miten se ei ole tullut edes mieleen aiemmin.  Tosi raikas ja todella uutta erinlaista ilmettä saunaan. Q-tion liikuteltavat saunan lauteet, voi myös hyödyntään muuhun tarkoitukseen. Entäs ajatus valkoisesta kiukaasta ja kiukaan kivistä? 

Mitäs tykkäätte?

- Minna -Kuvat olen lainannut Suomen tervalepän sivuilta,
tästä myös lisätietoja klik

20 kommenttia:

 1. No vmun mielestä alkoinen sauna on tosi kaunis tyhjänä, mutta jotenkin musta tuntuu, että mieluummin istuisin mustassa saunassa. Ihan vaan sen takia, etten näyttäis niin kalpealta :). Jotenkin tuntuu, että tumma tausta vähän enempi armahtaa. Mutta paha sanoa, kun en ole koskaan valkoisessa saunassa oikeasti löylytellyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meni v näköjään väärään paikkaan...
   eli vmun mielestä alkoinen = mun mielestä valkoinen :)

   Poista
 2. Kyllä, täällä tykätään! :D Varmaan osasyynä se, että vedin itse meidän saunasta seinät ja katon valkoisella Supi-saunavahalla ja valkoiset kiuaskivetkin hommasin. Vielä mietin lauteiden maalaamista, hmmm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ollut edellä kävijä :) Minulle aivan uusi ajatus. Saunasi näyttää varmasti hyvältä.

   Poista
 3. Olen itse himoinnut, että sutisin saunamme valkoisella saunasuojalla. Pintaa vaan on sen verran paljon, että saa urakka jäädä vielä odottamaan kiireettömämpiä aikoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus projektien aloitus venyy, mutta kyllä siihen varmasti tulee vielä sopiva ajankohta :)

   Poista
 4. Itse taidan kuulua enemän tumman saunan ystäviin vaikka tuo valkoinen onkin hyvin kaunis. Ehkä liian valoisa ja kirkas, en tiedä. Pitäisi varmaan joskus löylytellä niin tietäisi :) Itse kun tykkään saunan tummasta, hieman hämyisestä ja rauhallisen intiimistä tunnelmasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä on tosiaan tottunut, että sauna on hieman hämyinen, olisiko vanhoja peruja savusaunoista :)
   Olisi kiva päästä kokeilemaan, miltä löylyt tuntuu valkoisessa saunassa.

   Poista
 5. Ihana. Jotain aivan muuta kuin paljon nähdyt mustat saunat.
  Kiuas varsinkin on todella kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö aivan uutta ilmettä, hetki menee totutellessa, mutta uskoisin että itse voisin tälläistä kohta haaveilla :) ja nuo kivet <3

   Poista
 6. Kaunis ja tavallaan aika kiva. Mutta en osaisi ajatella että istuisin saunomassa noin kirkkaan valoisassa saunassa. Jotenkin se tumma vain sopii mielestäni suomalaiseen saunaan kuin nenä päähän. Kaavoihin kangistumistako, tai mitä lienee?....

  -Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota valaistusta on moni pohtinut, kaipa valkoisenkin voisi saada hämyiseksi :) Varmasti kestää monella aikansa totutella ja muuttaa ajatusta. Onhan sauna ollut niin pitkään hyvin perinteinen.

   Poista
 7. Näyttää kyllä kauniilta, mutta ehkä minäkin kaipailen saunaan sitä hämyä ja rauhallista, pimeää tunnelmaa. Joten, taidan kuitenkin suditella sen alkuperäisen suunnitelman mukaan mustalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö näytäkkin kauniilta. Meilläkin juuri mustaksi tai tummaksi maalattu sauna ja tykkään. Minut pisti nämä kuvat miettimään uudelleen saunaa :)

   Poista
 8. Aivan mielettömän näköinen :)!!!!

  VastaaPoista
 9. Ihana, valkoinen sauna, tykkääntykkään!

  VastaaPoista
 10. Ihan kaunis,mutta liian valoisa,kylmä,steriili...ei saunamainen.Siksipä saunon onnellisena omassa mustassa saunassani,lyhtyjen ja palavien puiden hämyssä,saunapuiden ritistessä kiukaan pesässä:)siis no!-sanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin saunon onnellisena tummassa saunassa varmasti jatkossakin. Jos voisin tehdä täysin uuden, voi olla että tulisi valkoinen :) Onneksi vaihtoehtoja on niin paljon, että on jokaiselle jotakin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!