BLOGIN TAKANA
Minna 49 vuotias, entinen kiinteistönvälittäjä/myyntipäällikkö, viittävaille valmis Media Designer. Kirjoitan tekstejä sisustuslehtiin, niitä on julkaistu mm. Glorian kodissa, Maalla ja Terassi -lehdessä. Aika ajoin teen sisustussuunnitelmia, pääasiassa jo olemassa olevilla tavaroilla ja esineillä. 

Minulle yksinkertaisuus on kaunista ja erityisesti kaipaan ympärilleni harmoniaa. Kotini on 1998 valmistunut 132 neliöinen rivitalohuoneisto, Suomen etelässä Hangossa. Sisustan pienellä budjetilla tuunaillen, hankintoja teen harkiten, yleensä esineet tulevat meille vahingossa toisten ylijäämiä tai ne on löydettyjä. 

Yritän elää hetkessä, intuitiota kuunnellen. Minulla on paljon haaveita ja unelmia, niitä kohden mennään askel kerrallaan. Välillä ylämäkeä, välillä lujaa alamäkeä ja joskus ihan tavallisen tasaisestikin. Tärkeintähän ei ole määränpää vaan matka.

Blogi kertoo matkastani, miltä se kulloinkin näyttää ja tuntuu. Toivottavasti viihdyt seurassani.


Tervetuloa matkaani mukaan!

- Minna -

Minut tavoittaa minnanboxi(at)hotmail.fi


1 kommentti:


  1. Good day! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any suggestions? paypal credit login

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!