BLOGIN TAKANA
Minna,  51-vuotias, entinen kiinteistönvälittäjä/myyntipäällikkö, joka hyppäsi "yksinkertaisempaan" elämään burnoutin jälkeen. Nyt tuotan sisältöä mm. sosiaaliseen mediaan kiinteistönvälittäjille ja pienyrityksille.

Minulle yksinkertaisuus on kaunista ja erityisesti kaipaan ympärilleni harmoniaa. Kotini on 1998 valmistunut 132 neliöinen rivitalohuoneisto, Suomen etelässä Hangossa. Sisustan pienellä budjetilla tuunaillen, hankintoja teen harkiten, yleensä esineet tulevat meille vahingossa toisten ylijäämiä tai ne on löydettyjä. 

Yritän elää hetkessä, intuitiota kuunnellen. Paljon on haaveita ja unelmia, niitä kohden mennään askel kerrallaan. Välillä ylämäkeä, välillä lujaa alamäkeä ja joskus ihan tavallisen tasaisestikin. Tärkeintähän ei ole määränpää vaan matka. 

2019 elämääni astui rakkaus (kyllä sitä pitkään odotinkin) joten nyt vuoden 2020 lopussa päätin aloittaa blogissani keskittymään enemmän aikuiseen parisuhteeseen ja siihen mitä se tuo tullessaan.

Blogi kertoo matkastani, miltä se kulloinkin näyttää ja tuntuu. Toivottavasti viihdyt seurassani.


Tervetuloa matkaani mukaan!

- Minna -

Minut tavoittaa minnanboxi(at)hotmail.fi


2 kommenttia:


  1. Good day! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any suggestions? paypal credit login

    VastaaPoista
  2. Keep up the work, great job! The Turkish government has introduced an online visa system that allows US citizens to obtain a visit visa electronically. Visa for Turkey US citizen, US citizens can now easily apply for Turkey Visa from their home or office.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!