lauantai 13. huhtikuuta 2019

Uskaltaako sydämen avata?
Kevättä rinnassa, se tarkoittaa varmasti eri ihmisille eri asioita. Minulle se tarkoittaa heräämistä talviunilta, piristymistä ja kotoa pois lähtemistä. Viime talvi oli kyllä todella poikkeuksellinen, sillä olen ollut harvinaisen aktiivinen ja poistunut kotoa ehkä liiankin monta kertaa.  

Kevät on myös unelmien ja haaveiden aikaa. Herään eloon ja mielessä kutkuttaa niin uusi kesämekko kuin toivokin. Mieli on toivoa täynnä, mitä kaikkea tämä kevät tuo tullessaan. Kesän tietysti, mitä niin kovasti aina odotan, mutta tuo kevät tullessaan myös kaipausta ja kipinää. Sydän täynnä tunnetta, siitä miltä tuntuisi avata se kokonaan. Sepposen selälleen jos sen päästäisin, niin mitä silloin tapahtuisi? 

Kyllä vaara on suuri, iso riski satuttaa itsensä. Onhan se niin ettei mitään voi saada jos ei uskalla asettaa itseään alttiiksi. On niin helppo juosta karkuun, vetäytyä juuri hetkellä kun haluaisi päästää tunteet irti. Pelottaa, kauhistuttaa ja pikaspurtti koputtaa olkapäällä. Jos silti jäisin, kohtaisin pelkoni, veisikö se minua eteenpäin, olisinko vihdoin valmis kohtaamaan ihmisen avoimena, valmis todella tuntemaan? Ihmisen, jonka kanssa yhdessä rakentaa jotain ihanaa, kestävää ja pysyvää. Kaksi rikkinäistä, sydämet avoinna, hetki kerrallaan, luoden luottamusta ja uskoa. Uskoa, että jokainen ansaitsee hyvää, uskoa että on olemassa kahden ihmisen välistä täydellistä kunnioitusta ja arvostusta. Voiko kaksi rikkinäistä yhdessä kasvaa antamaan ja vastaanottamaan koko sydämmellään, kaiken sen mitä jokainen ansaitsee. 

Milloin on valmis, tämä kysymys on viime aikoina pyörinyt ilmassa. Sitä kun kukaan ei voi sanoa, joku oikea ihminen voi sen avata hetkessä, toisen kanssa pitää edetä hitaasti ja jonkun kanssa ei aukene ikinä. Niinkuin olen aina sanonut, jokainen ihminen joka tulee eteemme, oli sydän sitten supussa tai avoinna, tuo jotain tullessaan. Jokaisen uuden ihmisen mukana tulee kompastuskiviä, juuri niitä mistä tulee vielä oppia, jotta pystyisi olemaan täysin auki, valmis ottamaan riskin, valmis tunteen vietäväksi, valmis rakastumaan. Jälleen kerran totean, vielä on paljon oppimista.


Todella tunteiden vallassa tänään Minna


Kaikki sinkut tervetuloa helluntaina upeaan Hankoon, sillä silloin järjestetään ensimmäinen Rakastu Hangossa -tapahtuma. Tapahtuman tarkoituksena on koota sinkut yhteen, hauskan ohjelman, rennon meiningin ja kivojen kohtaamisien merkeissä. 


2 kommenttia:

 1. Yes, I am totally agree with you, I am a great fan of your website, Keep writing such amazing post,

  Thanks for sharing.


  Best Event Planner companies in Jaipur


  Regards

  Sameer

  VastaaPoista
 2. To be sure, I am completely agree with you, I am an unbelievable devotee of

  your site, you form illuminating articles.

  Keep making such amazing post,


  Thanks for sharing.


  Pest Control Services in jaipur | book professional

  pest control services in jaipur from best pest control service provider

  companies

  Regards

  Sameer

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!