tiistai 9. huhtikuuta 2019

Uudistunut tauluseinä ja arvontaDesenio, julisteet, tauluseinä, olohuone, taulukollaasi, omenapuunoksa,


Kaupallinen yhteistyö / Desenio 

Kevät on muutosten aikaa, tai ainakin minulle. Joka keväinen sisustusvimma iskee ja kotiin kaipaa jotain uutta. Tänä vuonna uusi oli raikkautta, tauluseinän mustat julisteet kun alkoivat tuntumaan liian tunkkaisilta. Lisäksi olen jo pitkään ihaillut vaaleita tauluja, puisissa kehyksissä.omenapuunoksa, kukkiva omenapuunoksa

Desenio, taulukollaasi, tauluseinä, olohuone


Nyt siis meillä on uudet julisteet ja johan raikastui olohuoneen ilme, huikea ero entiseen. Vanhat kehykset vielä, mutta uskoisin kehyksienkin vaihtuvan sopivan tilaisuuden tullen. Beige, valkoinen ja musta, nuo värit ovat vahvasti esillä minulle kotiutuneissa julisteissa ja ai että kun tykkään. Yksinkertaisia  graafisia julisteita valitsin, sillä mielestäni ne sopivat mainiosti poikani teosten rinnalle. Meille tuli seuraavat julisteet Curve line art,  Linee No1Texture line handsBeige balance  ja eteiseen Abstract fragments no 1 (eteisestä oma postaus myöhemmin). 


olohuone, tauluseinä, Desenio, taulukollaasi, asetelmia

Sitten siihen parhaaseen osioon, sillä voin tarjota blogini lukijoille alennuskoodin "harmoniaa25", sillä Desenion tuotteista 25% alennuksen, 9.-11.4. välillä. Koodi ei koske kehyksiä eikä Handpicked-/ Collaboration- / persoonallisia julisteita.


ARVONTA

Lisäksi arvon Black white shapes no 2 -julisteen, koko 50x70. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 18.4. kello 12.00. Osallistut arvontaan kommentoimalla jotain kivaa kommenttikenttään, laitathan myös emailisi. Onnea kaikille arvontaan.


Joko teillä on kevätkoti kunnossa? Minkälaisia muutoksia sinä kaipaat keväisin? Taulut on tosi helppo ja edullinen tapa piristää ja muuttaa kodin ilmettä. Niillä tuot väriä kotiin ja kun väriin tai tyyliin kyllästyy voi helposti vaihtaa julisteen uuteen. Minunkin teki mieli valita joku oikein värikäs juliste, mutta vielä en rohennut sitä tehdä, ehkä syksyllä on murrettujen värien vuoro.


Onnea arvontaan!

- Minna -


11 kommenttia:

 1. Todella ihania julisteita!
  MEillä on kevään kuniskasi vähän tapetoitu..:)
  Mukana arvonnassa ollaa. irmastiina@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Oi miten kaunis! Aurinkoista kevättä sinulle ja kaikille muille ruutujen taa! :)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Upeita julisteita! Keväällä tekee mieli keventää niin omaa oloa kuin kodin tekstiilejäkin.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 4. En ole vielä ehtinyt laittaan kotiin kevättä. Osallistun arvontaan.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Vähän pääsiäiskoristeita olen laittanut, mutta muuta en vielä :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Tauluja pitäisi saada uuteen kotiin, tämä juliste olisi kaunis alku tauluseinälle! :) Mukavaa pääsiäistä :) emjama(at)live.fi

  VastaaPoista
 7. Mukaan arvontaan tottakai! ksefedini@suomi24.fi

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa ja oikein ihanaa pääsiäistä!!
  m.mattila@nic.fi

  VastaaPoista
 9. Hyvää pääsiäistä :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!