keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Kaikki uusiksi

Tähän kuvaan törmäsin ja sepä veikin minut täysin mukanaan. Kauniit värit, taidokasta esineiden ja värien yhdistämistä ja sitten tuo puunsävy. Kunpa saisin laittaa kotini sisustuksen täysin uusiksi, tämä kuva voisi toimia inspiraation lähteenä. Tästä olen kyllä todella yllättynyt.

Muutoksen tuulia puhaltelee täällä muutenkin, tai ehkä niitä on puhallellut viimeiset pari vuotta. Onko mitään muutoksia sitten todella tapahtunut, onhan niitä, mutta osa varmasti virittäytyy vielä alitajunnassa. Vahva tunne, että jotain isoa on tapahtumassa, jospa onkin aika laittaa kaikki uusiksi, katsoa omaa elämää täysin uudesta näkökulmasta. Ehkä tähän niinkuin moneen muuhunkin asiaan pätee, hyvin suunnitteltu on puoliksi tehty, tai ehkä tässä tapauksessa hyvin harkittu. Voisin kyllä monessa asiassa suunnitella tarkemmin ennenkuin laitan käytäntöön. 

No, niin tai näin ainakin meidän olohuoneen tauluseinä kokee muutoksen ja siitä lisää ensi viikolla. Blogiin tulossa arvonta ja alennuskoodi, joten pysykää kuulolla.

Aurinkoista keskiviikkoa!

- Minna -


kuva Almhem

5 kommenttia:

 1. Nyt alkoi jännittämään, mitähän muutoksia on tulossa...kerrothan sitten meillekkin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki ehkä lähtee omasta itsestä ja itsensä tuntemisesta, olen pikkuhiljaa opetellut tuntemaan itseäni. Joten monia asia aikaisemmasta ei tunnu enää oikealta, joten itse muutun, sen mukana voi muuttua myös koti ja mitä kaikkea sen todellakin tulevaisuus näyttää. Ilman muuta kerron askelia uuteen <3

   Poista
 2. Onpa kaunis ja inspiroiva kuva <3! Jännityksellä odottelen seuraavaa postausta! Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä kuvasta synttyi inspiraatio, kaikki ei toteudu vielä seuraavaan postaukseen.

   Poista
 3. I have been giving some website for a lot of days, Appearance with informality content, today I have found your site, I fan of your site. You have to

  keep doing such an article even future.


  100 majedar paheliya


  Hindi paheliyan


  Hindi funny jokes


  Hindi riddles


  paheliyan Hindi


  Funny jokes in vs paheli in hindi

  Hindi paheliyan with answer

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!