keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Luottamus ja pyyteetön rakkaus

Ystävyys ja ihmisuhteiden merkitys on ollut minulla viime aikoina todella paljon pinnalla. Olen miettinyt eri ihmisten merkitystä elämässäni ja mitä kaikkea olen heiltä oppinut ja saanut. Minulla on ollut aina vaikea luottaa ihmisiin ja siksi myös ihmissuhteet ovat saattaneet olla koetuksella. Viime vuosina olen kuitenkin uskaltanut luottaa aivan uudella tavalla ja askel kerrallaan mennään eteenpäin.

Luottamus saattaa myös tuoda eteen pettymyksiä. Tärkeä ihminen ei välttämättä ollutkaan sitä mitä kuvitteli, tai hän saattaa kadota juuri kun häntä eniten tarvitsisi. Voi myös käydä aivan päinvastoin, ihmisen jonka ajattelit poikkavan elämässä vain hetkellisesti, osoittautuukin kultaakin kalliimmaksi. 

Opetuksena kaikesta poimin sen, että jokainen ihminen joka eteemme tulee, tulee sitä tarkoituksesta. Kun avaa sydämensä ja antaa mahdollisuuden, saattaa löytää jotain odottamatonta ja todella arvokasta. Luopumisen tuskaa on turha potea etukäteen, sillä kaikki ovat elämässämme juuri sen ajan kun heidän on tarkoituskin olla. 

Kun vielä oppisi pyyteettömästi rakastamaan, koska rakkaushan ei ole toisen rajoittamista vaan toiselle täydellisen vapauden antamista. Se ei pyydä eikä vaadi mitään ja mahdollistaa molempien kasvun juuri sellaisiksi kuin olemme. 

Näiden ajatusten kera, toivon tänään saavani katsoa kauniisti toista silmiin ja tuntea juuri sillä hetkellä täydellistä onnellisuutta. Luottaen siihen, että mikä sydämestä tulee, se käy sydämeen. 


Hyvää ystävänpäivää!

- Minna -
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!