tiistai 6. helmikuuta 2018

Tavoitteena, 50 vuotiaana kroppa kunnossa

Tämän kuun lopussa tulee vuosi täyteen siitä kun poltin viimeisen tupakan. Tuolloin oli iso hätä, että miten kaikesta selviän. Hyvin on kaikki mennyt, mutta ilman kirjaa Stumppaa tähän, en olisi selvinnyt. Tuolloin aloitin myös kuntoilun, tarkoitus oli saada itseni liikkeelle edes silloin tällöin ja välttää ne lopettamisen lisäkilot. 

No, siinäpä kävi niin, että ihan innostuin. Kiloja ei ole tullut lisää tupakanpolton lopettamisen myötä, mutta vaikka liikun tosi paljon ei ole kiloja lähtenytkään. Minähän kierin ajatuksessa, että lihakset painavat enemmän kuin läski. Kuvittelen ainakin, että olen saanut hieman lihaksia. Alkutilanne oli ettei ollut patin pattia, siis täysi nolla. Vuosien tekemättömyys ilmeni roikkuvina käsivarsina ja peppukin oli litteä kuin lautanen.

Nälkä kasvaa syödessä ja nyt olen siinä tilanteessa, että olen tilannut itselleni kunto-ohjaajalta ohjelmat kuntoiluun ja ruokavalioon. Mitat ja kuvat on otettu ja ensi viikon alussa alkaa. Toivon oppivani syömään oikein ja oikeita määriä. Tiedän nyt syön aivan liian vähän/harvoin ja epäterveellisesti. Mitäs tykkäätte, haluatteko seurata edistymistäni ja fiiliksiäni täällä blogissa? Ei tästä mitään fitness blogia tule, mutta ehkä joskus silloin tällöin? 

Tavoitteena ensi alkuun 5 kilon pudottaminen, selluliitin väheneminen, kiinteämpi kroppa ja ne allit. 

Toiveena, että viisikymppisenä kroppa olisi kunnossa.


- Minna -


ps. ehkä rohkenen laittaa jossain vaiheessa kuvia alkutilanteesta,
nyt vielä kerään vähän rohkeutta.


11 kommenttia:

 1. Mahtavasti onnea että polttamisen lopettaminen onnistui! Olet voittaja-ainesta - tiedän itse miten vaikeaa se on.
  On myös hassu sattuma, että minäkin pohdin samansuuntaisia 50-vuotistavoitteita... pehvaa on ja makkaraa, allia...paino noussut sen polttamisen lopettamisen jälkeen 10 kg vaikka liikunkin tarpeeksi. Syön näet karkkia!

  Ehdottomasti mukana tsemppaamassa ja samalla keräämässä omaa motivaatiota! Pelkkä ajatuskin siitä, että jaat tälle monituhatpäiselle 50-kymppisten laumalle tehokkaimmat vinkkisi, tuntuu vaikuttavan kiinteyttävästi :D

  terkuin,
  Tuulia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tehdä tavoitteista totta :D

   Minäpä voisin aina aika ajoin laittaa edistymistäni (siis jos/kun sitä tapahtuu). Oi kunpa se tapahtuisikin pelkällä ajatuksen voimalla. Toisaalta liikkuminen piristää mieltäkin hurjasti.

   Tsemppiä sinnekin <3

   Poista
 2. Todellakin kiinnostaa, itsekin kamppailen kilojeni kanssa ja kaikenlaista on kokeiltu, mutta aina vain painan saman verran! Ja jospa saisin kauttasi myös liikkumisen halun, en nimittäin saa itseäni enää millään lenkille.

  Tsemppiä jo nyt tulevaan ja kiitos inspiroivasta blogistasi, täältä löytää aina jotain ja et tiedäkään, kuinka kauan ihailin taulukollaasi seinääsi ja valkoista sohvaa ja lavapöytää, vau!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sari, toisaalta vaaka ei aina kerro koko totuutta. Minäkin innostun enemmän, jos voin jakaa innostusta muille. Mietin vähän että voisin yrittää jos ei viikoittain ainakin joka toinen viikko laittaa kuulumusia ja mitä treeniä olen tehnyt. Ulkoilu tekee kyllä niin hyvää ja kun sen rytmiin pääsee ei voi olla ilman. Toivottavasti pääset lenkkeilyn makuun.

   Kiitos, onpa kiva saada positiivista palautetta <3 Taulukollaasista minäkin tykkään, kunpa saisin sen tunnelman paremmin blogiin esiin. Ihanaa jos muutkin tykkää.

   Poista
 3. Hyvin samanlaisessa tilanteessa ollaan, vuosi sitten aloitettu hyvinkin aktiivinen liikunta ja paino senkuin jumittaa samoissa lukemissa, enkä kyllä tiedä, onko siinä mitään kiinteytymistäkään tapahtunut. Eli siis mielenkiinnolla seuraan projektiasi ja kuvia kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan miten täällä käy, painon pudottaminen ei ole kyllä kovin helppoa tämän ikäisenä. Laitan tilanetta ja yritän laittaa myös kuvia tulemaan.

   Poista
 4. Samansuuntaisia "fit for fifty" -ajatuksia on myös minulla. Jäänkin mielenkiinnolla seuraamaan matkaasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sinne <3 Tilanne raportti tulossa silloin tällöin

   Poista
 5. Joo, joo kuvia blogiin. Ja kaikkea muuta kivaa :))
  Sama tavoite myös minulla. 50 lähenee ja olo kevenee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy koittaa saada otettua kuvia tänne :D Tsemppiä sinnekin tavoitteisiin

   Poista

Kiitos kommentistasi!