tiistai 27. helmikuuta 2018

Eilen oli huono päiväsisustus, olohuone, taulukollaasi, talja, sohvaryhmä, kuormalavat,Edellisessä postauksessa mietin, mitähän kaikkea kivaa tämä viikko tuo tullessaan. Minulle se toi tällä kertaa kiukkupäivän. Ainahan ei voi olla hyvä päivä se on selvää, eilinen oli minulle TOSI huono päivä. Kiukku ja pettymys oli läsnä koko päivän, ikäviä asioita tupsahti toinen toisen perään. Tuli taas todettua, että kun luulee asioiden olevan huonosti, huononee ne entisestään. Jälkeenpäin huomaa, etteivät asiat alunperin niin huonosti ollutkaan. Ja johonkinhan se kiukku pitää purkaa, eilen sen kohde oli nuoret, jotka olivat jättäneet kaiken hujan hajan. No, kun pyysin riehumistani anteeksi, totesivat he sentään että eihän tuo paha ollut. Se vähän lohdutti.

Tänään asiat näyttävät jo paljon paremmalta. Kaikestahan jollain keinoa selviää, asia kerrallaan. Ihana aurinko valtasi olohuoneen, hujan hajan jätetyt tavarat eivät tänään ärsytä yhtään. Eilisestäkin löytyy jo paljon positiivista. Ehkä kiukuttelu päivät on tehty sitä varten, että ymmärtäisi nauttia niistä pienistä ilon aiheista. Se mikä kiukkupäivänä ärsyttää, voi olla hyvän päivän ilo ja kaikellahan on tarkoitus.


- Minna -


6 kommenttia:

 1. Kaikilla meillä on noita päiviä, believe me ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti ja näitäkin päiviä tarvitaan. Kunhan ei vaan liian usein tule :D

   Poista
 2. Mun päiväni täytti kiukku nuoresta, joka lähti -18 asteen pakkaseen kevättakissa, lenkkareissa ja ilman hanskoja :( Joskus näitä kiukkupäiviäkin vaan siunaantuu. Aurinkoa tuleviin päiviin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi noita nuoria :( Kyllä täällä jo aurinkoiselta näyttää, eikä kova pakkanenkaan haittaa <3

   Poista
 3. Jotkut päivät vain ovat niin syvältä, mutta seuraavana tai sitä seuraavana jo helpottaa :) Voi hitsit kun kuvassa taas tuo upea sohva ja taulukollaasi, niin siisti!!

  Mukavia loppuviikon päiviä sulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikenlaiset päivät ovat varmasti tarpeellisia, että taas osaa arvostaa kaikkea hyvää. Yhdelle päivällä en toivoisi liian paljon huonoja uutisia. Toisaalta sithän ne on kerralla ohi :D

   Kiva kun tykkäät. Sohva on kyllä ihan parasta olohuoneessa tai se kun keksi 3 palasta laittaa yhteen. Tuo yksi osahan oli divaani.

   Kiitos, samoin sinulle <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!