sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Yhdessä

Uskokaa tai älkää, mutta kovasti tykkään syksystä. Kyllä jopa myrskystä ja sateesta, tai no ainakin silloin kun ei tarvitse lähteä kotoa mihinkään, niinkuin eilen. Illalla kokkailimme, siis me, meitä on nykyään kolme. Kotimme on saanut uuden vakiovieraan nuoresta suloisesta tytöstä. Yhdessä hyörimme keittiössä, mutta nuoripari hoiti kattauksen. Yksinkertaisuus on kaunista he totesivat, kun kattaus oli valmis. Suloista seurata nuorta onnea ja kivaa kun kotona on taas elämää.

Mukavaa sunnuntaita!

- Minna -

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa aivan super ihanalta illallta <3! Tykkään myös tästä kovasti tästä kuvasta, hauska kuvakulma. Puss!
  (Ps: Ymmärsin jostain että huomenna olisit Espoossa, jos aikaa, tulkaa moikkaan minua töihin, paikalla 10-18)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa oli ja mahtava seura :D joskus on kiva kokeilla uusia kuvakulmia. Pitäisi enemmänkin. Juu siellä olen 16.00 asti koulussa, miten mää pääsen sinne sun luo?

   Poista
 2. Hei, löysin blogiisi googlen kautta haulla "laminaattilattian maalaus". Näin kaikkea ihanaa, ja jäin ehdottomasti lukijaksesi.

  Kerrohan, kuinka maali on pysynyt laminaatissa? Ja minkälainen kulutus teillä ylipäätään on lattialla. Itsellä kun on lapsi, kissa ja koira. Mietin tässä, kannattaako hommaan ryhtyä :)

  Ihanaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuija :D hienoa kun löysit tänne ja kiva kun jäät lukijaksi.

   Meillä maali on pysynyt hyvin, lemmikkieläimiä on käynyt kylässä, mutta vakituisesti niitä ei meillä asusta. Tosin paljon on nuoria, jotka unohtavat ottaa kengät pois. Olen itse ajatellut, että tuleehan maalattuun puulattiaankin jälkiä, mutta hyvin vähän meillä on lattia kulut. Eteinen on paikka missä eniten kulumista on tapahtunut. Halpa tapa uusia lattia ja ainahan voi maalata uudelleen.

   Ihanaa uutta viikkoa myös sinulle!

   Poista

Kiitos kommentistasi!