lauantai 19. syyskuuta 2015

Åhléns


InredningUsein on tullut risteily reissuilla poikettua Åhlensin tavaratalossa, mutta kesäkuussa pääsin hieman tarkemmin tutustumaan mitä kaikkea tavaratalo tarjoaa.

Uusittu sisustusosasto, 3600 neliötä ideoita ja ihanuuksia kotiin, n. 170 eri merkkiä edustettuna. Pääsimme tuolloin kurkkaamaan keskeneräiseen osastoon, valtava sanoisin. 


Haluatko shoppailla rauhassa ja saada siihen vielä apua, täällä se onnistuu jos aiot shoppailla 2000 kruunulla, sillä saa tunnin ilmaista opastusta, kunhan varaa ajan etukäteen. Tästä lisää Personal shopping -palvelusta. Kaunis osasto sijaitsee tavaratalon ylimmässä kerroksessa.


Rebel Wallsin tapetteihin tutustuin täällä, selailin ja selailin kirjoja ja aina vain ihastuin lisää. Kyllä tuo tapetti tiiliseinästä voisi olla meillä jossain. 


 Ja kun nälkä iskee suosittelen poikkeamaan uudessa SallyVoltaire & Systrar -ravintolassa, tavaallisia ekologisia herkkuja kauniissa ympäristössä. 

Mukavaa viikonloppua!

- Minna -


Matka toteutettiin yhdessä VisitSwedenin ja VisitStockholmin kanssa. 
Tästä ja tästä aiempiin Tukholma postauksiin.2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!!!! Ja argh, toi Rebel Wallsin tapetti ( ennenkin tuota ihaillut) niin makee!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pia, joskus vähän väriäkin. Tuo tapetti on kyllä niin makee, mietin sitä meidän ruokahuoneen koloon, katsotaan :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!