sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Sinisiä yksityiskohtia
Muistan vielä liiankin hyvin meidän valtavat siniset nahkasohvat. Puhumattakaan sinisistä verhoista, taisipa niitä olla useassa huoneessa samanaikaisesti ja vieläpä joka huoneessa hieman erisävyiset. Kaiken kruunasi tietysti keltaiset tapetit. Voi apua mikä yhdistelmä, mutta silloin olevinaan niin makee. Joten jopa oli yllätys suuri, kun tähän kuvaan ihastuin ja juuripa sinisiin yksityiskohtiin. Mitäs mieltä olette, voisiko teillä olla kotona sinistä? 

Mukavaa sunnuntaita!

- Minna -Pictures styled by Sasa Antic and photographed by Kristofer Johnsson for Elle decoration UK.

6 kommenttia:

 1. Aaah sinine. Mulla oli teininä just noin, yksi seinä sininen ja neljä oranssia😉 Nyt kaipaisin kotiin jotain sinistä ja olen aloittanut sen sisään hivuttaminen Fridan painamalla pellavatyynyllä. Tulossa myös sininen postaus, kuvatkin on ollut valmiina jo kesästä asti, mutta kaikkea ei vain ehdi tehdä..... Sinistä mulle siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ihan karmeaa ajatella miten on voinut sellaisessa ympräristössä olla ;D mutta silloin se oli hienoa ja on varmasti monta asiaa mitä jälkeenpäin miettii miten on voinut olla niin.

   Olet sinisessä jo paljon edellä minua :D Yritin äsken kaappeja kaivaa, mutta niin on siniset heitetty pois, ettei mitään löytynyt. No, katselen ainakin muilla ja kuvissa :D

   Mukavaa maanantaita!

   Poista
 2. Jos meillä olisi kotona tuon näköistä, voisi hyvinkin olla sinistä;)
  Itse asiassa meidän makuuhuone on sinisävytteinen - ja tykkään kyllä siitä vieläkin.
  Mutta jos koko koti olisi sininen - enpä tiedä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvan koti on kyllä niin upea :D Makuuhuoneeseen sininen sopiikin, johonkin voisin nyt ripauksen sinistä alkajaisiksi laittaa, mutta todellakin vain pieniä ripauksia :D

   Kivaa maanantaita!

   Poista
 3. Kaunista! Itse kanssa elänyt ton sinisen vaiheen läpi, mutta tykkään kovastikkin tuosta denimin sinisestä sisustuksessa. Löytyipä sitä meiltä mökiltäkin, pienin ripauksin tänä kesänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä on sininen kausi hyvin muistissa, mutta juu todellakin tuo denim sininen viehättää. Ehkä sitä tulee Murun huoneeseen. Se olikin nätti mökillänne, tiettyyn ympäristöön napakymppi.

   Poista

Kiitos kommentistasi!