lauantai 12. syyskuuta 2015

Muoto 2015 -voittajat


Pitkäjänteisen suunnittelutyön tuloksena on syntynyt tyyliltään ehjä kalustesarja, jossa on klassikon aineksia. Kalusteet on valmistettu taivutetusta vanerista. Maanläheinen väripaletti on viehättävä. Kalusteet sopivat niin kotiin kuin julkitiloihinkin, ja tuolit menevät pieneen tilaan.


Sisustustuote 2015 - Riisiposliiniastiat, Eeva Jokinen
Eeva Jokisen keramiikkakokoelma on huikean kaunista käyttöja taidekeramiikkaa. Riisiposliinitekniikalla tehty kuviointi ja Jokisen oma kuviomaailma tekevät sarjasta tunnistettavan ja omaperäisen. Sopii käyttöön ja koristeeksi.


Designteko 2015 - Katja Hagelstam, Lokal

Raadin perustelut:
Katja Hagelstam on luonut onnistuneella tavalla uudenlaisen konseptin, joka yhdistää galleriatoiminnan ja lifestylemyymälän. Loistavana verkostoitujana hän on osoittanut työssään vahvaa näkemystä sekä rohkeutta.Ruokateko 2015 - Sami Tallberg
Elämäntyö- Oiva Toikka
Tekstiili 2015 - Corona huopa, Lapuan Kankurit
Lupaus 2015 - Samuli Helavuo


Olen myyty Lavitta -tuoteperheelle, siis aivan myyty. Lisään haavelistaani, meillä jonain kauniina päivänä. Riisiposliini viehättää herkkyydellään ja Lokalissa menen ehdottomasti käymään, kun pääsen seuraavan kerran Helsinkiin. Onko voittajat teille tuttuja ennestään? Oiva Toikalle pidetyssä puheessa mainittiin miten hän on aina mennyt määrätietoisesti omia polkujaan, luottanut omiin näkemyksiinsä, eikä antanut niistä periksi. Näin on varmasti jokainen voittajista tehnyt ja ovat niin ansainneet tämän palkinnon. Onnea voittajille!

Aurinkoista lauantaita!

- Minna -Kuvat lainattu täältä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!