maanantai 12. tammikuuta 2015

Voihan veivaus

Kaikki alkoi perjantai-iltana, kun juuri ennen nukahtamista keksin, että käännän kaikki ruokailutilan hyllyn kirjat nurinpäin. Nyt riitti minulle värien kirjo. Niinpä lauantai aamuna ryhdyin tuumasta toimeen ja illalla kuuden jälkeen totesin, ei tästä mitään tule. Koko päivän olin käännellyt, väännellyt, vaihtanut esineiden paikkaa, poistanut kirjat kokonaan, kokeillut ja kokeillut. Hyllykkö ei nyt vaan tahdo asettua paikoilleen tai siis ne hyllykön tavarat. Toivottavasti tänään on parempi päivä ja hyvät ideat vain pulppuavat mieleeni. Miten se joskus voikin olla niin vaikeaa, jo kävi mielessä että pitäisikö palata pisteeseen mistä aloitin. EI, nyt jatkan valitsemallani tiellä. Joten blogissa on nyt huoltotauko (tai siis paniikinomainen tavaroiden asettelutauko) kunnes hyllykön jokainen esine on oikealla paikalla. Toivotaan ettei tauko kestä, kuin huomiseen!

Touhukasta uutta viikkoa!

- Minna -10 kommenttia:

 1. Heh, tsemppiä järkkäilyyn ;))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä nyt tarvitaan. Tästä ei meinaa tulla mitttään.

   Poista
 2. Hihii, toivotaan, että hyvä ratkaisu löytyy pian! Itekin oon miettinyt, että pitäisikö kirjojen päälliset ottaa pois, niin olisivat rauhallisemman värisiä. En oo vielä ryhtynyt hommiin, mutta jotain kirjahyllylle pitäisi tehdä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin toivon, en tiedä miten olen nyt niin hukassa tämän kanssa. Niinpä päälliset pois ja olen jopa miettinyt päällystää kaikki kirjat :D Ihan hassua, mutta ehkä seuraavan kerran kun ostan kirjan, katson minkä värinen se on ;D Tsemppiä projektiisi!

   Poista
 3. Lopputuloksesta kuvaa odotellaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu laitan, jos vain saan hyllystä mieleisen. Tähän saattaa mennä aikaa :D

   Poista
 4. Minä niin tunnistan tuon veivauksen! :) Itse olen veivaillut tauluja ja mattoja... Suunnittelin muuten tekeväni kirjoihin valkoiset päälliset ja kirjoittaa tussilla selkään nimen. Voisi vaikka tehdä, jos kirjoja ei olisi niin paljon. Nyt sen sijaan laitoin ne väreittäin. Näyttää mielestäni selkeämmältä. Tsemppii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tuosta veivaamisesta ei tule loppua millään. Pitäisi vain hellittää, mutta kun ei pysty ennenkuin kaikki on valmista. Tuota kirjojen päällystämistä minäkin mietin. Kirjat on ollut väreittän, mutta kun värejä on liikaa :D Kiitos, nyt projekti jatkuu!!

   Poista
 5. Jokos rupeaa tavarat asettumaan? Minulla sama pulma työhuoneen hyllyn kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valmista tuli vihdoin ja viimein. Huomenna blogissa kuva hyllyköstä :) onneksi urakka on ohi

   Poista

Kiitos kommentistasi!