maanantai 5. tammikuuta 2015

Maalattu laminaattilattia

Aina kun aurinko näyttäytyy ja valkoinen lattia hohtaa,  olen tyytyväinen
Onneksi uskalsin noin kaksi vuotta sitten maalausprojektiin ryhtyä. 
Hyvin on maali pysynyt ja voin lämpimästi suositella laminaatin maalaamista. 
Tästä maalausohjeisiin.

Mukavaa maanantaita!

- Minna -


18 kommenttia:

 1. Upealta näyttää lattia edelleen! Meillä on hieman hölmö laminaatista tehty puolipaneelinpätkä keittiössä ja olen miettinyt josko sen voisi maalata. Tämä rohkaisi ja ehkäpä joskus kokeilen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen yllättynyt miten hyvin on pysynyt hyvänä. Rohkeasti vaan, otex tartuntapohjamaali alle niin onnistuu kyllä. Olen niin maalannut jopa laminaattityötason keittiössä.

   Poista
 2. Meillä myös on parissa huoneessa maalattu laminaattilattia, mutta meillä tulos ei ole ollut yhtä pysyvä. Maalauksesta on nyt n 1 vuosi ja varsinkin liitoskohdista maali on todella kulunut, mutta olen silti tyytyväisempi lattiaan nyt verrattuna entiseen tummanruskeaan laminaattiin =)
  Ihanaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi, onkohan meillä pienempi kulutus vai miksi on pysynyt niin hyvänä. Moneenko kertaan maalasit? Minä vedin kolmeen kertaan maalikerroksen.
   Ihanaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 3. Kyllä tuo lattia on niiiin kaunis ja mäkin olen iloinen, että uskalsit :))! Muistan kun ihaillen luin sitä postausta :))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..ja must tuntuu, että sitä kautta löysinkin ekaa kertaa sun blogin <3

   Poista
  2. Ihanaa, kun iloitset kanssani ja mikä vielä parempaa että löysit tänne meille ja näin saimme tutustua <3

   Poista
 4. Upea lattia! Olet siis maalannut keittiön laminaattitason? Mahtavaa, tuliko siitä minkälainen? Kannattaako maalata, näkyykö pensselin vedot jne? Voi kun uskaltaisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen maalannut keittiön tasot, samalla tavalla kuin lattiankin. Minä tosin tein sen hetken mielijohteesta ja välineillä mitä löytyi kotoa. Olisi ollut varmasti hyvä maalata rullalla ja minun maali oli mattaa. Kuulin jälkeenpäin että on olemassa itsestään tasoittuvaa maalia. en tiedä miten toimii. Vähän näkyy vedot, mutta olen ajatellut että se oli jo vähän kuivahtaneen maalin syytä ;D mutta kuitenkin on se nyt monta kertaa parempi, kuin pyökki taso :D Tsemppiä maalausprojektiin, kun rohkaistut :)

   Poista
 5. Edellen kaunis!!!! Aloitan nyt R:n huoneesta kun poissa, ja olohuone ihan must ensi kesänä (eli sovittu projekti edellen odottaa teitä Minna ja Frida:))) )

  VastaaPoista
 6. Hyvää alkanutta vuotta Minna! Niin kaunista ja valkoista! Tekisi mieli ryhtyä samaan urakkaan, portaat ja lattiat koko talossa valkoisiksi. Toimii ilmeisesti myös parkettiin. Pitää selvittää. Hyvää loppiaista! Kevättä kohden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kuin myös sinulle! Maalasin lakatut puuraput, ensin otex ja sitten maali, niin ei tarvinnut hioa. Oikein hyvää loppiaista myös sinulle, kyllä kevättä kohden!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, koti on juuri nyt minunkin mieleen tai no ainahan jotain voisi muuttaa ;D
   Mukavaa uutta viikkoa!

   Poista
 8. Hei, olen käynyt katsomassa nämä lattiakuvasi varmasti tuhat kertaa ja aion ryhtyä samaan projektiin vielä kevään aikana. Haastetta tuo pienet lapsemme mutta olen niin kyllästynyt tähän kellertävänpunertavaan lattiaan että otan riskin :)
  Kiitos hyvistä ohjeista- sitä olisin vielä tarkentanut että maalasitko kerralla koko lattian? Meillä maalattava alue on olohuone&yksi alakerran makuhuone (jossa mm.piano) ja joudumme todennäköisesti maalaamaan osissa, ensin puolet olohuoneesta ja makkarin, niiden kuivuttua toinen puoli. Muuten huonekaluja ei saa tieltä minnekään. Kiitos vielä inspiroivasta blogista ja hyvää alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!