lauantai 24. tammikuuta 2015

Kotona ollaan

Täällä ollaan taas, hävisin kuudeksi päiväksi Muncheniin Murua moikkaamaan. Viime yönä kotiuduin, olisin kyllä voinut jäädä tuohon kauniiseen kaupunkiin pidemmäksikin aikaa. Kotiin on aina kiva tulla, vaikka haikea oli mieli pois lähteä. Ihanaa, että sain toteuttaa tämän matkan ja niin onnellinen kaikesta kokemastani ja näkemästäni. Parasta tietysti oli aika jonka sain viettää Murun kanssa. Tarkempi selostus matkasta tulossa myöhemmin. 

Oikein mukavaa lauantai-iltaa!

- Minna -


10 kommenttia:

 1. Ihana kuulla että matka ollut hyvä ja kiva että olet turvallisesti kotona. Ihquu lauantai iltaa sinulle myös <3! Täällä suditaan seinää harmaalla ;) Soittelen huomenna! Puss o megakram!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtava reissu, eikä tapahtunut kuin yksi kömmellys. Housujakaan ei tarvinnut vaihtaa ;D Vai maalaus puuhissa, kuullostaa lupaavalta. soitellaan huomenna, haleja sinne maalauksien keskelle <3

   Poista
 2. Mukava kuulla, että matka meni hyvin ja nautit siellä olosta!!! Voin kyllä kuvitela, että tuollainen matka tekee niin hyvää <3 Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin paljon nautin reissussa olostani, pitäisi kyllä useammin lähteä :D Nyt virtaa täynnä jatkaa arkea. Kiitos, ihanaa viikonloppua myös sinulle <3

   Poista
 3. Oih, ihanaa kuulla että matka oli onnistunut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi niin ihanaa oli Murun kanssa tallustaa pitkin Munchenin katuja <3

   Poista
 4. Kävin 16 veenä Munchenissä kielikurssilla v 1997. Ihana kaupunki kesäaikaan, etenkin englantilainen puutarha. Täytyisi joskus päästä uudestaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vain kuvitella kuinka kaunista siellä on kesällä, täytyisi päästä uudestaan keväämmällä. Toivottavasti pääset pian fiilistelemään menneitä sinne :)

   Poista
 5. Ihanaa kuulla että oli ihana matka murun luona <3
  Tosi paljon pidemmällä tuolla kevät - itsekkin olen kerran käynyt siellä ja toivottavasti joskus vielä uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mukavaa oli nähdä miten Muru siellä asustelee ja missä päivänsä viettää. Yhtenä päivänä aurinko paistoi ja se ihan lämmitti, tuli niin keväinen olo. Toivottavasti pääset pian uudestaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi!