maanantai 26. tammikuuta 2015

Paikka Festivoille

Kaivoin kaappien kätköistä Festivot esille, ne ei ole viime aikoina löytänyt meillä paikkaa. Periaatteeni mukaanhan ne siinä tapauksessa pitäisi myydä, vaan en millään raaski. Joten tänään seikkailen Festivot käsissä ristiin rastiin kotia. Etsin juuri sitä täydellistä paikkaa ja voi hyvin olla että se on taas kaapin perällä. Haluaisin niin antaa näille uuden mahdollisuuden, mahdollisuuden jälleen hurmata minut.


Mukavaa maanantaita!

- Minna -


12 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin tutulta! Esineille on löydyttävä se oma paikkansa, yleensä nimenomaan kiertämällä kotia ne kädessä, tai sitten niistä luovutaan. Mutta Festivot ovat yksi aarteeni, vaikka täälläkin tällä hetkellä kaapissa. Mutta ei myydä niitä, juhlapöytään ne tuovat arvokkuutta, ne ovat ajattomia ja ovathan ne kuitenkin olemassa jos se sopiva paikka löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että muillakin menee samalla tavalla ;D Ei se aina niin helpolla löydy, minun on ainakin kokeiltava ja kokeiltava. Juhlapöydässä nuo meilläkin on pääasiassa ollut käytössä. Toisaalta sääli niitä pistää piiloon.

   Poista
 2. Ihanat Festivot! Näitä on muutama meilläkin ja nätithän ne ovat useamman kappaleen rykelmänä (miksei myös yksittäisenä). Itselläni on ollut jo useamman vuoden tavaran karsinta kodissa ja päätin jo ennen uuteen kotiin muuttoa, että kaikelle löytyy täältä paikka. Siten karsiutuu tarpeettomat pois. Toki on niitä muutamia yksittäisiä juttuja laitettu ylähyllylle odottamaan muutamaksi kuukaudeksi, mutta iso liuta astioita yms. on saanut uuden kodin.
  Toivottavasti löytyy hieno paikka kauniille kynttilänjaloille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne aika ihanat, joskus vaan käy pieni kyllästyminen niihin :D Juuri samalla periaatteella täälläkin ja paljon on sen myötä tavartoita karsiutunut ja ne ovat löytäneet hyvän uuden kodin. Ihan vain muutama esine on kaapin perukoilla, kun olen kaapitkin raivannut pois, ettei vahingossakaan ole tilaa säilyttää mitään ylimääräistä :D Tuohon ne nyt jäi ruokailutilan pöydälle ainakin toistaiseksi.

   Poista
 3. Festivot on kyllä sellaisia, että ainakin itse olen löytänyt ne aika monta kertaa uudelleen, ja rakastunut. Ne kuuluu meidän joulun aikaan oleellisesti, mutta nyt ovat taas kaapissa odottamassa uusia juhlia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa huomata, että muillakin ihan sama tunne, ne hurmaa aina uudestaan :D Välillä kaapissa ja sitten taas juhlapöydän kaunistaja meilläkin usein ja juuri jouluun kuuluu. Toisaalta toivoisin niiden olevan myös arkipäivän iloja.

   Poista
 4. Yläkerta... se lego nurkkaus (tiedän ettet haluut purkaa legoja pois sieltä) mutta, kuvittele, kynttilänjalat, kynttilöitä, pari tuikkua, muutama kaunis iso kivi....Takkafiilis ja kaunis "välikkö" super käytössä :) (sori, täällä nyt rönsyilee nää ideat) <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana idea, anna vaan rönsyillä :D Täytyypä kokeilla, kiitos!

   Poista
 5. Minustakin festivot on niin kauniit ja niiden mukana tulee paljon hyviä muistoja. Meillä ne on välillä ruokapöydällä ja välillä piilossa. Seilaa siis ympäri taloa ja tuo vaihtelua sisustukseen... en kyllä luopuisi vaikka paikkaa ei nyt heti löytyisikään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin paljon muistoja, osa minunkin on perittyjä ja juuri siksi ei niistä raaski luopua. Mummola tulee niistä mieleen. Taitaa kaikilla vähän seikkailla kaapin ja esillä olon välillä. Nehän ovat ajattomia, mutta toivoisin että niiden käyttö olisi enemmän esillä kuin kaapissa. Enpä taida luopua minäkään ;D

   Poista
 6. Laita niihin vaikka punaiset ruusut kuhunkin...pienellä varrella pysyvät muutaman päivän ihan nätteinä..ja johonkin pöydälle avoimelle paikalle, jossa näkyvät laajalle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea :D Kivituikuissa olen ruusuja käyttänyt mutta en koskaan Festivoissa. Kiitos!

   Poista

Kiitos kommentistasi!