perjantai 2. tammikuuta 2015

Matka jatkuu
Niin ihanaa, kun sain Murun jouluksi kotiin, mutta liian  nopeasti ovat nämä kaksi viikkoa menneet. Muru on hurjasti itsenäistynyt Saksassa, saanut varmuutta sekä luottamusta itseensä. Hänestä on kasvanut nuori aikuinen. Lomalla on Murulla menoa riittänyt, eikä äidille ole ollut kuin hetki silloin tällöin, niinhän sen tosin kuuluukin olla. Jokaisesta yhteisestä hetkestä olen täysillä nauttinut ja olen myös tajunnut, että minun roolini on muuttunut. Kasvatus on suurimmaksi osaksi tehty ja nyt tehtäväni on enemmänkin olla taustalla tukena, hän tietää tarvittaessa olen aina paikalla. Juuri nyt hieman haikeutta ilmassa, mutta kuitenkin voin luottavaisin mielin huomenna päästää tämän nuoren miehen takaisin Saksaan. Se on hänen toinen koti, niinkuin hän sanoi. 

ja jestas onhan tuo Muru niin tyylikäs ja komea nuori mies. Hän on pienestä asti tiennyt oman tyylinsä ja rohkeasti sitä toteuttanut. Ei ole välittänyt muiden sanomisista, mistä on todella ylpeä. Minä taas olen aina tiennyt, tänne hän ei jää, maailmamatkaajan verta on hänen suonissaan.

Hyvää matkaa Muru!

- Minna -
10 kommenttia:

 1. ihanaa.....minäkin olen tuntenut hänet aika pienestä, isänsä kautta, ja aina on ollut yhtä mukava ja kohtelias. Nyt minuakin itkettää....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 pienestä pojasta on tosiaan kasvanut kohtelias nuorimies :D Eilinen oli haikea päivä, mutta taas tähän tottuu ja kohtahan hän jo tulee taas kotiin :)

   Poista
 2. Tyylikäs muru sinulla. Oikein ihania ajatuksia vanhemmuudesta, vaikka en itse vanhempi vielä olekaan niin pystyn samaistumaan noihin asioihin omien vanhempieni osalta kun itse aikuistuin. Aikuistumisen myötä kasvatus vaihtui taustatueksi.

  Saako udella, onko murusi aupairina Saksassa vai onko hän opiskelijavaihdossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö :D Vanhemmuus on ihanaa ja muuttuu koko ajan lasten kasvaessa, itse on kasvettava heidän myötä ja opittava luopumaan vanhoista rooleista.

   Muru on Munchenissä Aupairina, lähti elokuun lopussa ja kotiutuu lopullisesti elokuun 1.päivänä. Hänellä on hoidettavanaan 2 suloista poikaa.

   Poista
 3. Onpas komea ja tyylikäs poika! Ihanaa, että sait hänet kotiin edes hetkeksi...se poislähdön hetki on aina vaan niin riipaisevaa..koin samaa kun poika lähti armeijaan ja lomilta paluu oli kamalaa...nyt vävypoika menee armeijaan maanantaina ja on kuin oma poika lähtisi...niin on yli kahdessa vuodessa tullut tutuksi...
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Oli ihanaa saada hänet jouluksi kotiin, lähtö on tosiaan riipaisevaa, mutta taas ajatukseen tottuu. Ja kun tietää, että hänen on siellä hyvä olla. Tsemppiä sinne vävyn lähtöön, pian hänkin taas on paikalla :)

   Oikein mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 4. Mä niin tiedän mistä puhut, mutta siltä kantilta että mullakin on aina veri vetänyt maailmalle ja olen aina ollut menijä! Ei sitä paljoa vanhempien kaa jaksanut hengailla, kun suomessa kävi lomalla :/. Ihanaa, että pystyt olemaan tukena. Sitä olisin minäkin kaivannut enkä syyllistämistä... Mutta me tiedetää miten se story menee!! ;)

  Terkkua komealle nuorelle miehelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän me tiedetään ja niiden tietojen pohjalta on helppo ollut olla tukemassa, eikä syyllistämässä <3

   Kerrotaan terkkuja!

   Poista
 5. Kylläpä on tyylikäs nuorimies! Tuollaisesta reippaasta komistuksesta äidin pitääkin olla ylpeä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Äiti on ylpeä <3 Vientiä riittää tällä nuorella miehellä. Jaksaa onneksi vielä joskus äidinkin kanssa viettää hieman aikaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!