torstai 29. tammikuuta 2015

Vihreä viehättää




Meillä ei ole, kuin muutama pienen pieni viherkasvi. Muistan hyvin ajan, kun koti oli viherkasveja täynnä. Yllättäin huomaan  ihailevani kuvia, missä vihreitä yksityiskohtia. Apua, mitä tämä merkitsee, eihän ihan vielä voi olla kevättä rinnassa, eihän. Nyt kuitenkin mieleni tekisi lähteä tuohon hurjaan myrskyyn ja kukkakauppaan viherkasvia ostamaan. 

Kivaa torstaita!

- Minna -


Lainatun kuvan lähteet:
 Residence/Pia Uhlin, Hitta Hem/ Kristofer Johnson 

20 kommenttia:

  1. Kaunis kuva! Minulla on vähän sama aate ollut mielessä.. Pitäisi olla joku sellainen helposti hoidettava - kastelukannu tarttuu liian harvoin käteeni ;D.. Ihanaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri sellainen täälläkin hakusessa :D Ihanaa päivää myös sinulle <3

      Poista
  2. Aivan ihana inspiskuva <3 <3 Kivaa torstaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö, kaivelen jo kaikkea vihreää esille, enpä olisi uskonut tätä päivää enää näkeväni :D Kivaa torstaita myös sinulle <3

      Poista
  3. Ihana kuva! Tykkään kovasti tuosta divaanisängystä ja siitä mitä sen päälle olet asetellut, sekä tuosta isosta vihreästä pullosta ikkunalla. Mistä olet muuten löytänyt tuon pullon?
    Ihanaa torstai päivää! T. Päivi - Kotienkeli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän kuvan olen lainannut Pinterestistä ja tekstin alla on linkit kuvan lähteeseen. Kunpa olisinkin löytänyt tuollaisen pullon tai osaisin noin taitavasti yhdistellä esineitä. Valitettavasti kuva ei ole minun kodista. Oikein ihanaa päivää myös sinulle Päivi Kotienkelistä :D

      Poista
    2. No niinhän tuolla kuvan alla olikin tiedot. Ajattelin, että voisi hyvin olla sinun kotiasi. 😃

      Poista
    3. Vielä on matkaa noin taidokkaaseen sisustamiseen, mutta oi kiitos tästä kohteliaisuudesta <3

      Poista
  4. Juuri eilen huomasin, että kyllä se kevät alkaa jo mielessä kolkutella. Katselin kaupassa siemenpusseja ja mietin mitä kaikkea kylvää. Sormet jo syyhyävät päästä multaan käsiksi =)

    -Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se tosiaan taitaa jo mielessä pyöriä, vaikka kun ulos katsoo sataa lunta ja myrskyää. Ei vielä keväästä tietoakaan. Onneksi se kuitenkin on pian täällä.

      Poista
  5. Ihana kuva <3 Erityisesti olisi hakusessa kuvan tyylinen karvatalja, nimenomaan monisävyinen. Kaunis asettelu muutenkin.

    Meillekin on vihreää tullut olohuoneeseen, vaikka en sitä ole varsinaisesti valinnut. Satuin vain löytämään vuodenvaihteessa ihanan vanhan tuolin, joka on päällystetty tummalla,metsänviheällä sametilla. Huonekuusi on ollut jo pari vuotta, mutta ei juurikaan lisäksi kuin pari kasvia. Minusta niitä on vaikea yhdistää sisustukseen, kun täytyisi saada sijoitettua valoon, jne. Kummasti sitä kuitenkin katselee jo kaupoista helmililjoja ja muuta keväistä kasvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvassa todellakin taidokasta esineiden yhdistämistä, tuollaisen taidon kun omaisi :D

      Totta, kasveja kun ei voi laittaa mihin tahansa, vaikeuttaa asettelua. Kuullostaa hyvältä tuo löytämäsi tuoli. Kaipaan nyt väripilkahduksia muuten niin värittömään kotiin. Kyllä se taitaa kevättä tehdä :D

      Poista
  6. Kaunis kuva! miten se vihreä aina tuleekin uudelleen ihanaksi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, siitä on kyllä kauan kun minulle viimeksi kävi näin. Liekö jo puutarhan kaipuuta vai mitä ilmassa ;D Taitaa vihreä ole myös uusiutumisen ja kasvun väri ;D

      Poista
  7. Samoin! Joskus "vuosia sitten" koti oli täynnä ties mitä vehkaa ja saniaista, mutta sitten ne hävisivät ja pitkään ei ollut muuta kuin pari anopinkieltä, mutta nyt yllätin itseni ja ostin viime viikolla elämäni ensimmäisen peikonlehden... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan juuri noin kävi meilläkin ja tuota peikonlehteä lähdin tänään hakemaan :D Ehkei enään mitää viherkasvien runsautta, mutta ripaus vihreää olisi hakusessa :D

      Poista
  8. Samoja ihastuksia täälläkin :)

    VastaaPoista
  9. Vihreä on kasvun väri, joten sitä vain lisää :))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on ja sehän tässä onkin huvittavaa :D Ihanaa kuulla sinusta Friiduska <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!