torstai 16. lokakuuta 2014

Jospa kaikki onkin toisinMitä voikaan saada aikaan yksi kynttelikkö, asetan sen olohuoneen pöydälle, kuvaan, teen postauksen ja kaikki on hyvin. Katson olohuonetta uudestaan, otan maton pois, kääntelen ja vääntelen. Kaikki tuntuu niin lässyltä. Haluan muutosta, kunpa kaiken voisi vain tyhjentää ja aloittaa aivan alusta. Istahdan ja mietin, mistähän tämä muutosbuumi johtuu? Pitkäänhän olen tehnyt tyhjennystä, ehkä tämä on vain kaiken huipennus.  

Pensseli oli jo kädessä, ajatuksena sutia kuvioita olohuoneen seinään, onneksi jokin pysäyttää minut. Kaivoin vanhan taulun esiin, senpä laitan olohuoneen hyllylle, ei ei ei.... jotain rajumpaa pitää olla. Niinpä tartuin uudestaan pensseliin ja tyydyin sutimaan maalia taulun takapuolelle. Eipä taida tästäkään tulla tarpeeksi muutosta, ehkä kaipaankin kirkkaita värejä. Mitä ihmettä nyt oikein etsin ja haluan. 

Katson itseäni peiliin, minuunkin voisi saada jotain muutosta. Mikä oikeastaan on minun tyyli niin sisustuksessa, kuin asuissa? Jos yksinkertaisuus ei olekaan osa minua, jos olenkin enemmän boheemi??? Murrosikäni taitaa olla vasta nyt 45-vuotiaana. Kiukuttelen kaikkea totuttua tavanomaista vastaan, uskallanko tehdä sen vasta nyt. En kuitenkaan tarttunut saksiin vetääkseni itseäni kaljuksi, enkä pensseliin jotta voisin protestoida seinillä. Toivottavasti kuitenkin pian löydän itselleni vastauksia, ettei myllerrys saa aikaan jotain todella outoa.

Näin meillä tänään torstaina!

- Minna -
18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin annankin ja tuntuu niiiin hyvältä :D Tästä ei ole paluuta...

   Poista
 2. Onkohan tähtien asento muuttumassa… Mulla on meinaan täällä kaaos päällä, kun pyörittelen huonekaluja. Kuvaan niitä..myyntiä varten. Vai myynkö sittenkään. Laitettiin miehen kanssa melkein jo talokin myyntiin, muutetaan Helsingin keskustaan…ei muutetakaan, näin on hyvä. Leikkasin polkkatukan (vaikkei siitä ihan polkka tullutkaan, uusi aika varattuna, leikataan lisää). Vaatteet ovat saaneet olla rauhassa, niistä pidän edelleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti tähdet on jossain asennossa nyt, muuten ei tätä selitä ;) Tai no ehkä minun kohdalla on ollut odotettavissa jotain tämän kaltaista. Jokun uudistusvimma on monella menossa, mutta kaipa se on joskus hyväksi :) Tsemppiä sinne uudistukseen <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Pia <3 Täällä on tosiaan koettu myllerrystä, mutta toisaalta tosi hyvällä. Teksti oli paljon pidempi, mutta aloin sitä karsimaan, nyt harmittaa. Olisi pitänyt antaa olla kaikki mitä ulos tuli :D

   Poista
 4. Ovatkohan hiuksesi vielä tallella? Elämä etenee usein pyörremyrskyn lailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukset on vielä tallella ;) Olen itseasiassa aina haaveillut millin siilistä, mutta kun takaraivoni on niin lättä, se ei varmastikkaan näyttäisi kovin hyvältä. Niin taitaa tehdä, nyt meillä myrskyää, toisaalta oli sen aikakin :)

   Poista
 5. Jännä kirjoitus ja hieno!
  Olen valitellut että blogisi fontti näkyy huonosti, eli esim. kun kirjoitat taulu, niin minulle se näkyy laulu. Kaikki t-kirjaimet näyttävät l-kirjaimilta. Hämmästykseni oli suuri, kun yhtenä päivänä luin blogisi postausta tabletiltamme ja kaikki kirjaimet olivat luettavissa ihan niin kuin pitääkin. Toisella kannettavallamme en ole vielä testannut. Mystistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina, tänään tuntui tältä :)
   Muutin tekstiä isommaksi ja melkein kaikille se auttoi, mutta ilmeisesti se on koneesta kiinni, kun toiset näkee ihan hyvin.
   Toivotaan sinullakin alkaa näkymään paremmin, niin tykkään tästä tekstityypistä, mutta täytyyhän tätä pystyä lukemaan.

   Poista
 6. Mukava posti, mullakin on joskus tuomonen tunne?
  Hauskaa iltaa Minna ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen tuntui tuolta, myllerrys oli kyllä hyvin positiivinen.
   Luulenpa, että tälläinen tulee jokaiselle jossain vaiheessa :)
   ,

   Poista
 7. Ihanaa pohdintaa, Minna! :) Sinulla on kauniin runollinen tyyli kirjoittaa. <3

  VastaaPoista
 8. Anna mennä vaan... silloin pitää tehdä jotain rajua, kun on sellainen olo. Seinät saa maalattua uudestaan, ja hiukset kasvavat takaisin :) Love, hugs and kisses to you, darling <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä joskus on kuitenkin hyvä hetkeksi istahtaa, eikä heti tarttua toimeen. Kiitos Frida, haleja sinnekin <3

   Poista
 9. Ihana postaus! Niin se on, välillä pitää saada rajumpaa muutosta, että taas voi rauhoittua. Nyt vaan pensseli käteen ja toimintaa. Ainahan voi maalata päälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Kun vielä rohkaistuisi tekemään, voisi tulla tosi makee, mutta mutta jokin jarruttaa. Pensselin otin käteen ja taulun maalasin, ehkä näin on helpomi korjata ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!