perjantai 3. lokakuuta 2014

Perjantain tunnelmiaUusi kuvakulma ruokahuoneeseen, olohuoneesta katsottuna. Tästä seinästä jokunen vuosi sitten purimme kipsilevyt pois, jotta saimme tilan avonaiseksi olohuoneeseen. Kantavat tolpat tosin piti jättää paikoilleen. 

Täällä ruokahuoneessa ennen perjantai-illat vietetimme ja viikon kuulumiset Murun kanssa vaihdoimme. Tottujen tapojen muuttuminen on juuri niitä hetkiä, kun todellakin tajuaa, miten kaikki on toisin. Nyt on aika totutella uusiin tapoihin, joten minun perjantai-illat kuluu sohvalla Vain elämää -ohjelman parissa seurana nessupaketti, Muru bilettää Oktoberfestissä ja kumpikin nauttii täysillä. 


Mukavaa perjantai-iltaa!

- Minna -

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Tarja, niin tyytväinen edelleen että ryhdyin kaappi muutokseen. Tuo huone on pohjoiseen, koska valo tulee läpi talon ja vaalea lattia riittää tuollakin valoa :)

   Poista
 2. Aivan ihanaa iltaa sinulle kaunotar <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilta oli rento ja ihana, lötköverkkareissa kaunotar ei ehkä ihan kukoistanut ;)

   Poista
 3. Kaunista...juuri samanlaisissa perjantai-illan tunnelmissa täällä...
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi, kyllä näihin yksinäisiin iltoihin tottuu ja niistä varmasti osaa vielä todella nauttia. Näin se elämä menee eteenpäin ja tilanteet muuttuu. Tsemppiä myös sinulle!

   Poista
 4. Niin kaunista ja tuo sun hyllyjen/kaappien muutos oli ihan täyskymppi! Edullisesti täysin uusi upea ilme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo muutos on kyllä niin mieleinen, eikä tosiaan maksanut mitään. Ovetkin olisi voinut pistää myyntiin, niin olisin muutoksella tienannut ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!