torstai 9. lokakuuta 2014

Kaappien kätköistä

Koska minulla on meneillään vaatehuoneen raivaus ja vanhojen vaatteiden myyntiprojekti meni Hullujen Päivien kuvasto suoraan roskiin. En uskaltanut edes kurkata, ettei houkutukset iske. Muistelin mitä aikoinaan olen päiviltä ostanut ja mieleeni tuli tämä neule. Olen aiemmin sitä käyttänyt ylös nostettuna, kunnes tänään keksin, että neuletta voisi käyttää myös mekkona. Miten ihmeessä en ole aiemmin tätä hokannut, nyt tällekin neuleelle tuli aivan uusi ilme ja käyttötarkoitus. Kun ei osta, on käytettävä mielikuvitusta ja vanhoista keksittävä uutta. Taidanpa nyt mennä vielä kaappeja kaivamaan, tiedä mitä ihanuuksia sieltä vielä löytyykään. 


- Minna -

8 kommenttia:

 1. Omista kaapeista tekee välillä huippuja löytöjä! Minullakin olisi vaatevaraston raivaus hommalistalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee ja joskus on hyvä katsoa vaatteita uusin silmin :D Tsemppiä raivaukseen :)

   Poista
 2. Eikö tulekin niin hyvä mieli, kun löytää omasta kaapista jotakin kivaa päälleen! Toisinaan huomaa jossakin kaupassa, että ihastuu johonkin vaatteeseen, kunnes muistaa, että minullahan on vastaava tuote jossakin kaapissani. Minun pitäisi kanssa ehtiä kaivelemaan taas oikein kunnolla syksyvaatteita esiin. Kivaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä kun siivoa kaapin, vanhat vaatteet alkavat taas näyttämään uusilta ja kivoilta. Minulle on käynyt usein niin, että kotoa löytyy juuri sellainen mitä kaupasta haaveilin. Onneksi nykyään harkitsen tarkoin mitä ostan ja yritän muistella mitä kaapissa on. Varmasti sinunkin kaapista löytyy kaikkea kivaa :) Mukavaa syksyä myös sinulle!

   Poista
 3. Todella kaunis neule ♡ tykkään! Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuota onki tullut paljon käytettyä, mutta nyt ihan uudella tavalla :) Oikein mukavaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 4. VAU! Ihana neulemekko. Tykkään! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!