keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Korkkarit komeroonTunnistan itsessäni sen, että tämä viime viikkojen hurja hilluminen on pakoa. Pakoa ikävästä, en uskalla pysyähtyä, tiedän silloin se iskisi. Aika ajoin minulla menee liian lujaa, enkä tajua itse rauhoittua, vaikka pitäisi.

Toissa päivänä keittiön kaappeja siivotessani, astuin tuolilta alas ja kompastuin lattialla lojuviin kirppistavaroihin. Niin olin hetkessä nurin keittiön lattialla, löin olkapääni ja ranteeni. Onneksi siinä ei käynyt pahemmiin, hieman olkapää pakottaa. Tajusinko rauhoittua, en. Eilinen piti olla viimeinen touhupäivä ja siinä kun olin viittä vaille valmis ja hain kukkia maljakkoon, kaaduin terassilla. 10 minuuttia maattuani terassilla mietin, miten ihmeessä pääsen ylös, pitäisikö huutaa apua. Sisulla nousin, loppuiltana en sitten kävellytkään. 

Joten niin minut taas pakolla pysäytettiin. Onneksi tänään jo hieman parempi, mutta nämä viime viikkolla ostamani Wodersin nilkkurit taitaa joutua nyt kaappiin odottelmaan jalkani paranemista. Niin vietävästi harmittaa, mutta minkäs vahingolle mahtaa. Joten nyt olen rauhoittunut ja lepuutan jalkaani, saa ikäväkin iskeä, en sitä kuitenkaan pakoon pääse. Toivotaan, että kohta voin taas laulaa korkkarit kattoon...


Rauhallista keskiviikkoa!

- Minna -
7 kommenttia:

 1. Voih, nonni. Nyt sitten rauhotutaan siellä <3 <3 !!! Haleja Minna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin rauhoitutaan, tänään onkin ihastuttava 9 vuotias ollut seurana ja filmimaratooni käynnissä. Kiitos <3

   Poista
 2. Oi voi! Joku pakottaa sut nytrauhoittumaan, mutta tuo keino ei ehkä ollut se toivotuin... Toivottavasti kolotukset helpottaa pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pakottaa ja hyvä niin, ehkä säikähdyksellä selvitään. Tänään jo parempi päivä :)

   Poista
 3. Voi hyvä ihme! Tunnistan itsessäni vähän samanlaista rauhattomuutta ja "pakkotouhuamista". Tekee hyvää ottaa välillä rauhallisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, kompuroin kunnolla ;) Rauhoittuminen juuri nyt on todellakin paikoillaan :)

   Poista
 4. Mulla on blogissa arvonta, ajattelin vinkata sullekin jos et oo vielä osallistunut! http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!