maanantai 13. lokakuuta 2014

Ideat kadoksissa


Kuvittelin, kun olohuoneeseen tuon hyllyn laitoin, että siinä vaihtuu esineet tiuhaan tahtiin. Kuinkas kävikään, tuo samainen asetelma on ollut tuossa vaikka kuinka kauan. Nyt on ideat kadoksissa ja niin kaipaisin siihen jotain uutta.  Olisiko teillä lukijat hyviä ideoita, mitä tuohon hyllylle laittaisin?

Mukavaa maanatai-iltaa!

- Minna -


28 kommenttia:

 1. Värikäs taulu tai pari pinoa värikässelkäisiä kirjoja. Tai jos haluat välttämättä pysyä mustavalkolinjalla, avaa joku upea valokuvakirja tai vastaava aukeamalta, jossa on säväyttävä kuva ja laita muutama kehystetty valokuva erikokoisissa kehyksissä kaveriksi. T: Minna/Houseandcottage.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna ideasta, kirjat ovat aina kauniita. Valokuvia meillä ei alakerrassa olekkaan esillä :)

   Poista
 2. Jonkun tarpeeksi korkean ja reilun kokoisen kuvan, se sitoisi tilan yhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kuva olisi tuohon kyllä tosi makee. Tietäsinkin paikan mistä isoja upeita kuvatauluja saisi ;) Jotenkin kaipaisin tuohon vähän jotain ekstraa, on jotenkin niin lässy nyt. Kiitos Kirjatoukka :)

   Poista
 3. Joku sielukas mustavalkoinen valokuvataulu tuohon vasemmalle puolelle..? Sen verran mitä olen blogiasi seurannut (vaikka en ahkera kommentoija olekaan), minusta valokuvasi ovat,..juuri sielukkaita. Ja oikealle puolelle muutama lempikirja..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja ja mukavaa kuulla myös sinusta :) Ilahduin niin kommentistasi, vasta harjoittelen valokuvausta joten kaikki positiivinen palaute on hyvin kannustavaa <3 Valokuvataulu tuohon olisi kyllä hyvä idea :)

   Poista
 4. Keräiletkö mitään? Tuohan suorastaan huutaa jotain kokoelmaa: iso norsu, värikäs norsu, pari pientä norsua; erilaisia peltipurkkeja; sarja upeita maljakoita...T: Minna (taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aikoinani keräillyt Kivituikkuja ja niitä on meillä pilvin pimein. Muuten en ole keräilijä, tällähetkellä enemmänkin tavaroiden pois heittäjä ;) Maljakoita tietysti aina kaapista löytyy, jos jonkinlaisia. Kiitos Minna tästäkin ideasta, pistetään harkintaan :)

   Poista
  2. Kivituikkuihin mustavalkoiseksi maalattuja kananmunia? Toimisi muutenkin kuin pääsiäisenä..

   Poista
 5. Joku näyttävä peili keskelle ja sen oikealle puolelle kynttilänjalat ja vasemmalle joku kiva patsas tms :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peilejä meillä ei olekkaan käytetty sisustuksessa :) Kiitos Kati tästä ideasta, hyvä vaihtoehto :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Voisi hyvin toimia tuossa, täytyypä kokeilla. Kiitos Pia <3

   Poista
 7. Mä varmaan laittaisin kehystettyjä mustavalkoisia tauluja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä tuossa aluksi olikin, ehkä palaan alkutilanteeseen :) Kiitos Frida <3

   Poista
 8. Vanhaan ikkunanpokaan tehty taulu, valokuvista tai mistä vaan. Tälläinen idea on itsellä ollut käytössä. Yhteen laitoin vanhoja mustavalkoisia valokuvia ja taustalle tummaa tapettia, toiseen vanhasta kirjasta sivuja.

  -Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari ideasta. Ikkunanpokat olivat pitkään haaveenani yläkerran aulaan. Voisihan sitä käyttää täällä :)

   Poista
 9. Jokin mustavalkoinen kuva - jos jotain on pakko laittaa. Sillä mitäpä sitä hyvää lähtisi muuttamaan;)
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady :) Jotenkin vaan silmä tuohon nyt koko ajan jämähtää. Haluaisin siihen jotain vähän rajumpaa, nyt on niin kovin lässy ;)
   Täytyy tuota mustavalkoista kuvaa miettiä, moni onkin juuri sitä ehdottanut :)

   Poista
 10. Kesällä otit hieno valokuva kuu-puussa,Sen minä laitaisin sinne;-)T:Bamse

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin kyseisestä kuvasti kovasti tykkään, ehkä pitäisi siitä teettää paperiversio :)

   Poista
 11. Ja vielä valokuva taulun molemmille sivuille kynttilä lasipurkit missä on köysi kiinni,niitä saa osta esimerkiksi Tokmannista.T.Bamse

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Bamse ideoistasi <3 Nyt hyllyn molemmin puolin roikkuu roikkavalaisimet, roikkuvia kynttilöitä ei meillä olekkaan :)

   Poista
 12. Hei Mnna, kaunis olohuone, tykkään tyylistäsi! Kokeile hyllyn päälle pyöreää, isohkoa tarjotinta ja sen viereen pieneen maljakkoon oksia... Laitoimme tarjottimen tuollaiselle kapealle hyllylle tämän syksyn stailauskohteessa. Näet tuloksen blogissani: Kaunis puutalokoti. Terkuin, Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna ideasta :) Tarjottimia aina ihailen, meillä vain ei ole yhtään kaunista tarjotinta. Se voisi kyllä olla tosi kiva tuossa, lisään tarjoittimen haavelistaani :) Käynpä kurkkaamassa blogissasi lopputulosta.

   Poista
 13. Hei! Ihana tuo matto! Mistä olet sen ostanut? Yritin metsästää kaupoista mutta taitaa olla kaikkialta poistettu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen pahoillani, nyt vasta löysin tämän kommentin. Matto on Vallilan Persian matto ja mielestäni niitä on näkynyt ainakin punaisena jossain myynnissä. Itse tilasin tuon Anttilasta, mutta sitä kun ei enää ole. Toivottavasti löydät jostain <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!