perjantai 7. maaliskuuta 2014

Totuttelua trendeihin


Kuulun niihin, 
  haistelen, maistelen ja 
tulen armottomasti perässä.
 Tunnustelu vuorossa 

kupari ja kulta,

menee kyllä vielä tovi tunnustellessa.

Nyt tunnustelemaan viikonlopun tunnelmia!

- Minna -


16 kommenttia:

 1. Minusta on hauskaa, kun ihmiset löytävät sisustustrendejä eri tahdissa. Osalla meistä vaatii aikaa makustella ja innostua uusista virtauksista, itsekin usein huomaan kulkevani jutuissa hiukkasen aallonharjan perässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä kaikkiin trendeihin innostu koskaan :) Tosiaan kuuluun niihin, kun muut jo ottaa pois, minä aloitan.
   Jokainen ajallaan.

   Poista
 2. Musta tuntuu, että tulen myös todella perässä tai sitten jämähdän johonkin tiettyyn. No mun mielestä ei tarvitse aina seurata trendejä sitäpaitse musta ne vaihtuu aivan liian nopeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En myöskään ole mikään trendien perässä juoksija, välillä tulee tunne, että haluan kaikkea muuta kuin muilla. Tulisi kalliiksi, jos haluaisi pysyä trendikkäänä ;)

   Poista
 3. Sama juttu täällä, ja myös tuon kuparin kanssa. Ensin en "lämmennyt" lainkaan, nyt ne näyttävätkin aika kivoilta. Joten, saa nähdä miten käy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää kivalta ainakin muilla, ihailen niitä, mutta mutta....
   saas nähdä kuinka käy, totunko siihen ollenkaan :)

   Poista
 4. Kuparin kanssa minulle kävi hassusti. En olisi voinut kuvitellakaan sitä kotiimme vielä viime keväänä. Sitten jotakin tapahtui loppukeväästä ja kas, hurahdin. Ihmettelen etten ole kyllästynyt. Usein nimittäin käy niin, että trendit viipyvät meillä todella pienen hetken (jos meille asti siis edes pääsevätkään). Ihastun, ja jo nopeasti huomaan ettei se ollutkaan ihan mun juttuni.

  Ihanaa viikonloppua ja trendien tunnustelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teille se tosi hyvin sopiikin :) Ehkä perässä tullaan, pienin askelin, tänään jo kuparista lamppua ihailin.
   Noin minullekin usein käy, käy meillä ja lähtee nopeasti kiertoon.

   Oikein ihanaa viikonloppua myös teille ja juu täällä tunnustellaan :)

   Poista
 5. Ei ihan kolahda tuo kiiltävä kupari. En myöskään ole trendien perässä juoksija, enemmänkin oman tieni kulkija. Se mikä näyttää ja tuntuu itsestä hyvältä ja kivalta, sitä hommataan kotiin. Mukavaa viikonloppua ja Hyvää Naistenpäivää Minna!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä juuri on ihanaa, että on oman tien kulkija, luottaa omaan näkemykseen ja vielä pysyy siinä. Minulla välillä lipsuu ja hurahdan, mutta yleensä vain hetkeksi.
   Mukavaa viikonloppua ja hyvää naistenpäivää. Oli mukavaa tavata livenä <3

   Poista
 6. Minä olen hitaasti syttynyt tuohon kuparihommaan. Tulee niin elävästi mieleen 90-luvun alun lapsuudenkotini jonka keittiötä äiti somisti kupariesineillä. Siitä trendistä on liian vähän aikaa minulle. Kullankimallusta tuskin sisustukseen laitan, mutta hiukan olen asusteita hankkinut kultaan vivahtavana mm. huivin ja laukun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muisan myös kotoani kuparisen ison lattiavalaisimen. Oi se olisi kyllä nyt super trendikäs, mutta ei tietenkään tallella. Itsekin kaivoin kultakorut jo esiin, en vielä rohennut käyttää. Varmasti niihin lämpenee myös. Oi kullanvärisiä asusteita, varmasti tosi makeet :)

   Poista
 7. Minä olen etsinyt kuparilamppuja keittiönpöydän ylle jo pitkään! Nyt vasta niitä alkaa näkyä, toivottavasti kohta kohtaan ne oikeat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Trendikäs on ollut aikaansa edellä ;) Ne varmasti löytyy, Tukholmassa niitä oli pilvin pimein. Toivotaan että ne oikeat tulee kohdalle :)

   Poista
 8. Sama täällä kullan ja kuparin suhteen. Vaatii tietyn käsittelyn, kun kulta ei todellakaan ole ollut ennen mikään ykkössuosikki saatikka kupari. Mutta niin kuin me tiedämme, on niin monta kotia täällä blogimaailmassakin minne nämä metallit istuu täydellisesti. Ehkei kaikkeen pintamuotiin tarvitse innostuakaan. Taidan olla samanlainen siinä suhteessa, mietin ja puntaroin ja aika näyttää kuin käy - joko nappaa tai ei. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moneen kotiin tosiaan istuu niin täydellisesti ja toisaalta voisin ajatella että meillä pienin ripauksin voisi ollakin. Ajatuksen tasolla tällä hetkellä, katsotaan siirtyykö eteenpäin. Aika näyttää :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!