tiistai 11. maaliskuuta 2014

Auringon maku






Minulla on ilo esitellä
uusi keittokirja, 

Auringon maku.

Upeasti kuvitettu kirja,
täynnä herkullisia reseptejä 
a´la Kira Åkerström-Kekkonen,klik.







Kirja täynnä Tomi Parkkosen upeita kuvia,
Hangosta ja upeista annoksista.
Kiitos Kirjatoukka ja Herra Kamera-blogi, klik
blogiyhteistyönä saamastani herkullisesta kirjasta.







Kirjaan antaa myös mukavaa vaihtelua,
välitekstit, mistä vastaa Christer Lindgen,
tässä lainaus hänen tekstistään:

"Maistellaanko kesää?
Aurinkoa, merta ja tuulta. 
Omassa kesäkaupungissamme.
Mennään meille, 
istutaan lasikuistilla ja rupatellaan.
Ollaan hiljaa kesäyössä."

-

Vesi kielellä selailen kirjaa,
 tunnen kesän tunnelman ja
annosten herkullisuuden.  
Herää vain yksi kysymys,
mistähän reseptistä aloittaisin?



- Minna -


8 kommenttia:

  1. Minulle nousi heti ykköseksi testattavien listalle tillitacot polentamuikuilla ja kaprismajoneesilla. PAKKO kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en ole osannut vielä päättää, mistä aloitan, kaikki kuullostaa niiiin herkulliselta. Mielestäni respetit on selkeät ja tälläiselle ei super kokillekin mahdollisia.

      Poista
  2. Oooooo..... näyttää kivalta, tarvii varmaan ostaa tuo. Voi kesä, tule jo! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin herkullisia kuvia ja reseptejä, että. Ihania kuvia myös kotikaupungistani Hangosta. Ajattelin testata jotain viikonloppuna.

      Poista
  3. Ihanalta näyttää!! :)

    http://www.pienilintu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vesikielellä sitä tosiaan selailin, selkeät reseptit höystettyinä niiiin kauniilla kuvilla.

      Poista
  4. Namskis... ja vautsit mitä kauniita kuvia. Ihanalta näyttää tuo kirja. Iskisiköhän minullekin leipomis-vimma, jos selaisilin tuota tarpeeksi kauan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin herkullisia kuvia on kirja täynnä että. Takuulla iskisi sinullekin ja hei leivoithan jo sämpylät onnistuneesti :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!