perjantai 28. maaliskuuta 2014

Taulu täynnä tunnetta







Edellisessä postauksessa vinkkasinkin, että Muru teki taulua, tässä lopputulos. Murun on iso Michael Jackson fani ja se meillä soikin, melkein lakkaamatta. Tein äiti sinulle taulun, eihän äiti voi kuin liikuttua tälläisestä ihanasta ajatuksesta. Koskettavat laulut Muru onkin tauluun kerännyt, niiden takana paljon ajatusta, juuri ne oikeat kannustavat sanat minulle, kiitos Muru. 

Tänään minä lähden viettämään laatu aikaa, Siskojen seuraan. Olisi mukavaa kuulla, onko lukijoiden joukossa muitakin LC-siskoja. Tiedossa vauhdikas ilta, joten huomenna voi olla aika hiljaista täällä Meidän harmoniassa.


Toivotan kaikille oikein aurinkoista viikonloppua!


- Minna -


14 kommenttia:

 1. Olen varmaan vieläkin LC:n puolisojäsen (ei ole tullut ilmoa erottamisesta =)), mutta koska meillä toiminta on ainoastaan keskittynyt omaan hyvinvointiin, siis kasvohoitoja, muotia, teatteria yms yms en ole aikoihin käynyt kokouksissa. Haluaisin että voisimme yhdessä auttaa apua tarvitsevia kohteita ja panostaa siihen. Toki oma hemmottelu on tärkeää, mutta tuohon LC ajatukseen ei mielestäni sovi että se on ainoa jota toteutetaan. Välillä on tietysti jotain pientä lahjoitusta nuokkarille, vanhainkotiin yms, mutta ei se ole pelkästään riittävää koska voimavaroja olisi paljon muuhunkin ja jotain todellista voitaisiin saada aikaan halutessaan.

  Tulipa purkaus, mutta tämä on asia joka herättää kirjoittamaan..... Mutta eivät kaikki onneksi ole samanlaisia ja jossain toimitaan eri tavalla kuin täällä.


  -Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti klubit on hyvin erinlaisia. Meillä on aktiivinen klubi. Hemmottelemme toki itseämme, lähinnä toisetemme hyvällä seuralla. Teemme jonkin verran hyväntekeväisyyttä, juuri lahjoitimme ison kasan vaatteita ulkomaille.

   Olipa kivaa kuulla, että kyllä täällä siskoja löytyy :) Oikein ihanaa lauantaita!

   Poista
 2. Tosi kaunis taulu :) Mukavaa päivää teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ihana ajatus Murulta kerätä ihania lauluja äidille tauluun <3 Oikein mukavaa päivää myös sinulle!

   Poista
 3. On ne vaan niin ihania nuo omat muruset. ♥

  VastaaPoista
 4. Ja juu, tuohon LC:n juttuun piti kommentoida. Joo, olisin jos puoliso liittyisi LC:hen.
  Ei kuulemma jouda/jaksa/viitsi, (vaikka tekee niiden talkoissa aina hommia yrityksensä kanssa) siispä tälle "Ladylle" eivät ovet aukene. ;) Hih!
  No joo, ehkä selviän ilman tuota jäsenyyttä täst' edeskin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti selviää ilmankin jäsenyyttä. Minulle jäsenyys on antanut hurjasti uusia ystäviä, mutta ensi vuonna minut potkitaan pois, aikansa kutakin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!