torstai 27. maaliskuuta 2014

Kaikki tai ei mitään


Muru kuvaili tänään ja nappasi myös pari kuvaa minusta. Mietin hetken, rohkenenko laittaa tänne. Pitkään kun yritin pitää blogiani salassa, kaiken maailman nimimerkeillä, onneksi sen aika on ohi.  Ihanaa olla Minna, omalla nimellä, omilla kasvoilla, omin ajatuksin ja ideoin. Haluaisin, vielä hieman avoimemmin kirjoitella fiiliksiä ja tuntemuksiani, siihen kerään vielä rohkeutta. 


Onhan tämä toisaalta aika pelottavaakin, julkaista ajatuksiaan ja mietteitään avoimesti. Niin mitä pelkään, sitäkö, että ajatuksiani tai minua ei hyväksyttäisi tai minua arvostellaan niiden perustella. Onko sillä merkitystä? Kaipaanko sellaisia ihmisiä ympärilleni, jotka tuomitsevat? EN, joten jatkan linjaani, kirjoitan joka kerta juuri siitä miltä sillä hetkellä tuntuu. Välillä se ajaa minut epätoivoon, mutta taas nousen ja olen tyytyväinen, olen ollut taas rohkeasti minä. 

Hu, johan tuli avauduttua, siitä huolimatta, ihan normaalia arkea täällä vietetään, Muru tekee taulua ja äippä bloggaa, niin parasta!

Tänään tuntui tältä


- Minna -
30 kommenttia:

 1. Anna palaa ! Ollaan jo niin aikuisia , että ei meidän tarvitse miellyttää enää ketään, paitsi peilikuvaamme :) Ja niitä rakkaitamme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annetaan palaa. Vaikeaa on tottuja tapojaan muuttaa, eiköhän se tästä lähde. Oppia ikä kaikki!

   Poista
 2. Hyvä Minna! Se on just eikä melkein niin. Kuvakin on kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilja, noinhan se menee, kun sen vain aina muistaa. Muru on taitava kuvaaja <3

   Poista
 3. Ihana kuva... terkkuja sille Nikonin uudelle omistajalle :) Sun ajatukset on sun omia, ja niin ihanan aitoja... lisää niitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron terveiset Nikonin omistajalle :) Mun ajatuksia, juuri sellaisena, kuin ne yks kaks tulee, ehkä rohkaisutun niitä taas jakamaan. Vähän, kyllä näiden postauksien jälkeen on kylmä hiki ;) Kiitos kannustuksesta <3

   Poista
 4. Mulla samat ajatukset! Minä sellaisena kuin oon ja jos ei kelpaa niin ei ole mun ongelma. Kaikista ei voi tykätä eikä aina voi olla samaa mieltä, mutta minä oon minä heikkouksineni ja vahvuuksineni. Hyvä, että sinäkin olet päättänyt olla blogissasi oma itsesi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin ihaillut rohkeuttasi blogissasi. Ehkä alan pikkuhiljaa ymmärtämään tuon, ettei kaikkia tosiaan tarvitse miellyttää. Mikä ihana oivallus, sen myötä tässä varmasti olen rohkaistunut.

   Poista
 5. Jaan niin ajatuksesi. Minä laitan joka postauksesta linkin facebookiin ja siellä olen tietysti omalla nimelläni, joten aika moni tietää kuka Meidän mökki ja kaupunkikoti-blogin takana on. Mutta se ei minua haittaa. Kaikki saavat pitää minusta, tai olla pitämättä sellaisena kuin olen ja samoin blogistani. Jos ei miellytä, niin ei ole pakko lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse. Itse en ole jakanut kuin yhden postauksen omassa facessa. Olisikohan senkin aika muuttua? Blogeja riittää joka makuun, kaikki varmasti löytävät mieleisensä. Ihailen teidän kaikkien rohkeutta ja lupaan perässä tullaan.

   Poista
 6. Komppaan ensimmäisen kommentin kirjoittajaa. Ollaan jo sen ikäisiä, että voidaan ihan rauhassa olla sitä mitä ollaan, ja sanoa sekä kirjoittaa mitä halutaan. Ei se niin vaarallista ole, jos joku ei tykkää. Kaikkia ei todellakaan voi miellyttää, siihen jos pyrkii, niin metsään menee. Ole rauhassa oma ihana itsesi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raskas on tie, kun kaikkia koittaa miellyttää. Se ei pitemmän päälle onnistu. Nyt vasta kohta 45 vuotiaana alan tuo ymmärtämään. Vaikeaa on omia tapojaan muuttaa, mutta kun jo tiedostaa vääriä tapoja, voi ne pikku hiljaa muuttaa ja heittää roskakoriin :)

   Poista
 7. Upeasti olet rohkaistunut. Itse en vielä tuohon ole kyennyt - tosin pari kertaa olen jo blogissani jopa kasvoni näyttänyt;) En ole halunnut vielä työni takia ihan omalla nimelläni blogissani toimia, mutta aika näyttää, mihin tässä mennään. Käry käy jossain vaiheessa kuitenkin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin olen. Minäkin aikaisemmin työni takia olin varuillani. Myös pienellä paikkakunnalla asuminen on vaikuttanut varovaisuuteen. Nyt annetaan mennä, katsotaan mitä tästä seuraa, eikö aina aitous ja rehellisyys palkita :)

   Poista
 8. Ihana postaus, kyllä on kaunis ja tyylikäs bloggari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, Muru onkin aina sanonut, että enkö voisi tehdä asu postauksia. Tosin tuo eilinen ei ehkä ollut mitä parhain.

   Poista
 9. Hyvä Minna! Jatka vaan uutta linjaasi noudattaen. Muru on kauniin kuvan sinusta napannut! Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nuppu Home, tällä jatketaan rohkeasti, turha varovaisuus pois. Muru minusta saa parhaat puolet esiin <3 Oikein ihanaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 10. Samat ajatukset on kyllä välillä itselläkin mielessä. Varsinkin kun asuu tämmöisessa pienessä kaupungissa. Onneksi täällä kaikki palaute on ollut positiivista!

  Nythän sä voit alkaa myös tyylibloggariksi. Alku on ainakin erittäin lupaava! Ja Murulle terkkuja, kamera on näköjään jo hyvin hallussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pieni paikkakunta varmasti lisää varovaisuutta, mutta tästä edes en anna sen häiritä (ainakin yritän opetella tuohon). Vähän on minulle tullut palautetta, ehkä olen niin pelottava, ettei kukaan uskalla tulla mitään sanomaan ;)

   Varsinainen tyylilyyli arkisin ;) Muru on sitä minulle monesti sanonut, mutta ehkä se ei kuitenkaan ole se minun juttu, mutta mene ja tiedä. Kerron terveisiä, nopea oppimaan!

   Poista
 11. Ja ihan hyviähän me ollaan, eikös niin. (?) Anna palaa vaan, kaunis nainen mitä suotta piilottelemaan.
  Vaikka tiedän niin nuo tunteet, itse olen käynyt ja käyn edelleen "opettelu-taistelua" tähän omakuva -asiaan.
  Mutta, kyllä se siitä. Eikä ole ihan niin tuskallista kun ennen. ;)
  Ihanaa viikonloppua. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä rohkaisit minua esimerkilläsi, eiköhän se tästä ja tuskin tästä nyt tapa tulee, tai mistä sitä tietää. Voihan ihan hurahtaa :) Kiitos kauniista sanoista.
   Ihanaa viikonloppua myös sinulle <3

   Poista
 12. Jatka Minna rohkeasti vaan omaa linjaasi! Halaus täältä pohjoisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin jatketaan, rohkeasti :) Kiitos Pia, taitaa olla ihana loma siellä pohjoisessa!

   Poista
 13. Parasta on olla sitä mikä parhaalta tuntuu. Jos tuntuu hyvälle olla kasvoton ja nimimerkin takana oleva bloggaaja - se on ihan ok. Jos kuitenkin uskallat olla oma itsesi ja kirjoittaa omia ajatuksiasi - sekin on todella hienoa! Ja hienoa se on siksi, että se tuntuu sinusta omimmalta.

  Komppaan edellistä, jatkat samaan malliin, omaa linjaasi! Siitä on Meidän Harmonian parhaat jutut tähänkin asti tehty <3

  Aurinkoa sunnuntaillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri se miltä parhaalta kulloinkin tuntuu sillä mennään jatkossakin. Se, ettei jarruttele asioiden kanssa vain siitä syystä, että mitenhän siihen reagoidaan. Jokainen tyylillään, jos yrittää olla jotain muuta mitä on, se varmasti näkyy lukijoille. Jatkan samaan tyyliin ja ehkä vielä hieman rohkeampana <3

   Aurinko teidänkin sunnuntaihin!

   Poista
 14. Kiva blogi sulla :) ymmärrän kyllä ajatuksesi, olen vihdoin itse sinut asian kanssa. Bloggaaminen omana itsenään ja omilla kasvoilla antaa myös lukijoille paljon enemmän :) jatka siis samaan malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma ja tervetuloa lukijaksi. Niin kuin otsikkoon laitoin, nyt on vuorossa kaikki tai ei mitään. Uskon myös tosiaan, että lukijoille antaa enemmän, kun uskaltaa itsestäänkin antaa enemmän. Jatketaan samaan malliin :)

   Poista
 15. Näinhän se menee, että fiiliksen mukaan. Itsekin joskus vuonna 2008 hetken yritin blogata ilman kasvoja ja nimimerkillä, mutta hyvin alkoi naama näkyä kun homma tuntui niin hankalalta. Ja vaikka nyt moni tuttu tietää blogista, olen saanut vain positiivista palautetta.

  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, näiden kaikkien ihanien palautteiden ansioista ainakin uskallan jatkaa linjaani ja laittaa myös omia kuviani. Ne selkeästi ovat suosittuja postauksia, yllättävää kyllä. Ihanaa saada positiivista palautetta, sillä taas jaksaa pitkälle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!