sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Omat mieltymykset
Kun kaksi päivää touhuaa sisustusliikkeessä,
on ihanaa astua omaan kotiin ja todeta, 
onneksi en langennut tälläkään kertaa.

Hetken mielijohteeseen, 

siihen että kaipa meilläkin voisi, pitäisi.
Luulen haluavani, tarvitsevani ja tykkääväni, 
siis niistä upeista väreistä, 
mitä suunnattomasti ihailen, muualla.

Valokuvaus, siinä tulee myös omat mieltymykset esiin.
Tykkään ylivalottaa kuvat, osittain osaamattomuutta 
vai onko sekin oma näkemys? En tiedä ärsyttääkö se teitä, 

teen sen kuitenkin, 

koska se on osa minua, minun tapaani tehdä asioita.
En vain voi mitään, sellaisista tykkään.

Omat mieltymykset, niistä pidän kiinni, 
on luotettava omaan makuun, jotta kaikesta tulee
juuri minun näköistä.

Oikein mukavaa sunnuntaita!

- Minna -

14 kommenttia:

 1. Minulla on myös tapana ylivalottaa kuvia. Ja voisin sanoa ihan samoin, saattaa olla osaamattomuutta tai sitten vain pidän niistä. En osaa tarkemmin sanoa miksi.

  Ja omista mieltymyksistä kannattaa aina pitää kiinni! Muut tekee ja tykkää mistä haluaa, mutta parasta on se, että itsellä on hyvä olla /silmä tykkää/ tuntuu omalta.

  Ihanaa sunnuntain iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä pidetään kiinni ja vuosien mittaan oma maku vain vahvistuu tai ehkä luottaa siihen paremmin, eikä niin helposti mene mukaan houkutuksiin :D Hudit harvenee ja tulee paljon harkitsevammaksi, ei heti tartu uuteen ja sitten kadu. Valokuvaus on uutta minulle ja siinä varmasti vielä etsii tyyliään, pikkuhiljaa sekin alkaa hahmottua ja juu ylivaloittuneisuus on osa minua :)

   Oikein mukavaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 2. Kaunis herkkä kuva. Itsekin aina ylivalotan kuvat, josta mies jaksaa minulle louskuttaa, mutta kun tykkään valoisista kuvista :-) Minä en ole pitkään aikaan ostanut mitään uutta kotiin ja hyvä niin, tavaraa meinaan riittää. Yritämme osasta hankkiutua eroon ja osa saa maalisutien ym. avulla uuden elämän.

  Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja. Toiset tykkää toiset ei, kunhan omaa silmää miellyttää :) Itsekin hyvin harkitsevasti ostelen nykyään ja jatkan edelleen en osta mitään kamppanjaa ja aika hyvin olen onnistunutkin. Tavaraa tosiaan riittää ja ainahan niitä voi tuunata.

   Hyvää alkanutta viikkoa myös sinulle!

   Poista
 3. Kaunis kuva jälleen kerran.

  Aina kannattaa tehdä juuri niin kuin itse haluaa ja sitä mikä tuntuu hyvältä <3 <3. Sekin on taitolaji, sillä muutamia vuosia takaperin en tätä taitoa osannut ja nyt kun olen sen oppinut..AH..autuutta!! Mielipiteitä on niin paljon, joten turha edes yrittää miellyttää kaikkia.

  Mukavaa iltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sanos muuta, pikkuhiljaa oppii luottamaan omaan makuun ja pääasia että miellyttää itseä. Olen elämäni aikana yrittänyt niin paljon miellyttää muita, että sen olen päättänyt lopettaa :)

   Oikein mukavaa viikkoa!

   Poista
 4. Moi! Jatka vaan ylivalottamista:) Sun kuvat on sun näköisiä. Eikä taatusti noin kauniit kuvat ärsytä ketään. Pidä vaan omasta tyylistäsi tiukasti kiinni:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna, jatkan edelleen samalla tyylillä ja juuri se että ne on minun näköisiä on pääasia <3

   Mukavaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 5. Kaunis kuva taas kerran! Hyvä kun pystyit olemaan ostamatta mitään :) Minulle käy usein niin, että näen kaupassa "liian paljon" kaikkea ihanaa ja lopulta tulee sellainen olo, ettei jaksa kiinnostua mistään ja lähtee äkkiä ulos kaupasta.
  Minun on muuten viime aikoina ollut vaikea lukea blogiasi, kun kuvat "jakautuvat" kahtia ja hyppelevät, eikä millään meinaa pystyä lukemaan tekstiä, kun se hyppelee, kunnes vihdoin mielestäni kohtuuttoman ajan päästä asettuu aloilleen ja sitä pystyy lukemaan! Ihan kuin olisi joku virus, mutta ei kai virus voi vain yhden blogin kohdalla vaikeuttaa katselemista, kun ei muissa blogeissa tätä tapahdu. Onko joku muu valittanut samasta ilmiöstä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Muut ei ole ilmoittaneet ainakaan, mikähän on vikana, ikävää. Täytyy selvittää ei ollenkaan kiva. Olen kyllä niin onneton koneen kanssa, että voi olla että olen tehnyt jotain outoa. Täytyypä kysellä muiltakin :(

   Poista
 6. Hyvä ajatus pysyä omassaan, mennä tietään. Ylivalottamisesta mäkin tykkään, en pimeistä kuvista. Kiva löytö tää blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omaa tietä kuljetaan. Eks saakkin ylivaloittaa, pimeä on tylsää ;) Tervetuloa blogiini tutustumaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!