perjantai 17. tammikuuta 2014

Industrial










Viimeinen raportti Tukholman Formex -messuilta:

Industrial vie minua hieman mennessään. Tykästyin tähän osastoon ja kuluneeseen, metalliin ja jopa aaltopelti näyttää kivalta. Ripaus joukkoon kirkasta väriä, jep voisi olla meillä.



- Minna -


10 kommenttia:

  1. Tykkään ihan hulluna tuosta industrial-tyylistä! Varsinkin, jos sitä sekoitetaan vähän modernimman/ selkeämmän kanssa. Kaikki industrialhenkiset tuolit, jakkarat ja valaisimet on niin herkkuja :).
    Ihanaa kun pääsit käymään messuilla, kuvia katselee mielellään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tuolla linjalla minäkin, modernin yksinkertaisen sekaan ripaus rouheutta :)
      Niin makeita jakkaroita, valaisimia, ihan kipeenä kaikesta ihanasta. Olin todella onnekas kun pääsin yllättäin messuille.

      Poista
  2. No nytkö se turkoosi sitten tulee, kun mulla se oli jo viime keväänä... voi hitsin pimpulat. Nyt on turkoosit tyynyt myyty kirpparilla. Ei auta enää...
    Ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaipa sitä on aikaisemminkin ollut, mutta messuilla tosi voimmakkaasti. Ehkä olet jo pinkissä, mitä myös paaaljon näkyi. Joten kaikki hempetä nyt esiin ;)

      Poista
  3. WAUDE!!!! Mitenhän Minna tässä nyt käy tän kotiin tulon kanssa, ajattelen vaan ääneen, pää täynnä 100 ihanaa ideaa :))))
    Sulla ollut upea matka, edelleen pikkaisen kade ;)
    Mutta mikä parasta, saadaan sut kotiin taas, ollut jo ikävä sinua ja juttuhetkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikö olekkin waude! Täytyy kyllä myöntää, että en olisi eilen halunnut lähteä. Ihana Tukholma, ihana messut ja inspiroiva ympäristö ja kaikki kaunis ympärillä. Olisin voinut jäädä sinne. Aivan mahtava matka. Kotona ollaan, joten innolla odotan jutustelua. Oikein ihanaa syntymäpäivää sinulle Pia <3

      Poista
  4. Täällä eräs toinenkin tykkää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkuhiljaa enemmän ja enemmän tykkään. Ripaus jotain kivaa voisi rantautua kotiini.

      Poista

Kiitos kommentistasi!