keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Huijaustako?

x

Täällä taas tuolihaaveilua,
 tänään löysin sivuston,
hei täällähän on halpaa.
Ihan innostuin, voi nyt kävi tuuri.
En oikeastaan koskaan tilaa netistä mitään.
Edelleenkin pelottaa, 
vaikka nykyään taitaa olla turvallista.
No, sivusto mistä meinasin tuolit tilata,
on Infurn. Onneksi Muru tuli mukaan ja 
vähän googlasi firmaa. Minä olisin mennyt lankaan.
No, osasin aavistaa, että joku mättää.
Eihän noita tuoleja oikeasti noin halvalla voi saada.
Tai ei ainakaan aitoja.
Onko kellään kokemusta firmasta?
Onko hyviä /huonoja kokemuksia?
Mielenkiintoista keskustelua suomi24 sivulla.
Paras lienee luottaa tuttuun turvalliseen ja 
jatkaa jonkun aikaa haaveilua ja säästämistä. 
Oikotietä onneen ei löytynyt tälläkään kertaa.

- Minna -


Kuva ei liity mitenkään kyseessä olevaan yritykseen

10 kommenttia:

 1. Heippa!

  Itse myös törmäsin tuohon kyseiseen sivuun kerran ja ihmettelin halpoja hintoja. Rupesin tarkemmin lukemaan tuoteselostuksia, niin alkuperäisiä design klassikoita muistuttavia "kopioitahan" ne kaikki taitaa siellä olla.

  Itse tilasin tuolit saksasta: http://www.smow.com/ Toimitus oli nopeaa ja aidot Vitran tuolit tuli, niin kuin pitikin. Oli tarrat ja tuotelaput kiinni ja hyvin pakattu. Hintaakin tuli vähemmän kuin Suomessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kopioita juu, se mikä ihmetytti noissa keskusteluissa, että vaikka maksaa luottokortilla, ei rahoja saa takaisin, kun toimitus kestää ja kestää. Luulin, että näin voi enää käydä. Kiitos vinkistä, käynpä kurkkaa tuota sivustoa.

   Poista
 2. Myös minä kurkkasin sivulle ennen joulua, ja replikoitahan ne taitavat myydä. Kyllä se varmaan niin on ettei aitoja (ainakaan Suomesta) edullisesti taida saada. Nuo DSW:t olisi kyllä niin ihanat, sopisivat meidän ruokailutilaankin kuin nappi rakseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kopioita varmasti. Itsekin haaveillut pitkään ja kerran jo tilannut usea vuosi sitten, mutta tuolit eivät koskaan tulleet. Aika ajoin iskee taas hinku niihin ja nyt on juuri sellainen hetki. Ruokailutilaan minäkin haaveilen :)

   Poista
 3. Huh. onneksi huomasit! Kopiot ei ole kivoja!

  VastaaPoista
 4. Niin, kun me vanhemmat ostamme jostain emmekä Suomesta tai lähikaupasta, niin mahtavatko ne siellä jossain tarjota lapsillemme työpaikan? Varmaan ja ihannpaikallsilla palkkatasoilla. Muutettavakin sinne on, kun meillä ei ole lähiseuduillakaan mitään muuta kuin marketit, jos niitäkään. Ostan Suomesta jos sellainen vaihtoehto on olemassa, muutaman kympin tähden kannan vastuun päätöksilläni. En luovu unelmistani, mutta säästän hieman ja maksan suomessa toimivalle firmalle, vaikka omistus olisikin muualla tarjoaa se työtä kotimaassamme monille. Ostan siis Eamsini kun minulla on siihen varaa, ostan kotimaiselta , Artekista tai paikalliselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, ei luovuta unelmista, siinä ajassa kun ulkomailta tilattua kopiota odottelisi, ehtii jo hyvin säästää. Luettavalta suomalaiselta firmalta minäkin lopulta tilasi ja ensi viikolla saan. Varma ja nopea toimittaja :)

   Poista
 5. "jatkaa jonkun aikaa haavelua ja säästämistä" ? Ja ensiviikolla tulee? Se oli nopeasti säästetty :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!