tiistai 2. joulukuuta 2014

Valojen virittelyäJouluvalot on ihania, en vain kestä niiden rumasti roikkuvia johtoja.Joten meillä on ikkunassa paperitähdet ilman valoja, nyt tosin muistui mieleen, että viime vuonna joku vinkkasi patterivaloista tähtiin. No, uhmatenkin roikkuvia johtoja, virittelin eteiseen valonauhaa taulun ympärille. Toisaalta totaalinen sekamelska, mutta olkoon nyt noin jonkin aikaa. Eikö se ollut niin, että mitä ei voi peittää pitää korostaa.

Tiistai terkuin

- Minna -
12 kommenttia:

 1. Sama vaiva, inhoan johtoja! Minunkin suuri paperitähti roikkuu ikkunassa näkymättömän siiman varassa ilman valoa, koska sitä kalamaa johtoviritystä ei kestäisi katsella...
  Nuo valothan sopivat hyvin tuohon taulun ympärille, kun taulussakin on "suhinaa" omasta takaa. Johtoa ei juuri erota tuosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi paperitähdet ovat kauniita ilman valojakin. Juu sähinää riittää nyt tuossa taulussa, mutta sopivasti sotkeutuu johdot :)

   Poista
 2. Minä en kans tykkää niistä johdoista ja olenkin tehnyt kaikkia kikkoja piilottaakseni ne. Toisaalta paperitähdet ei välttämättä valoja kyllä kaipaakaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ne ei valoja kaipaa, kikkoja täälläkin kokeiltu, mutta aina ne johdot kuitenkin lähtee pois :)

   Poista
 3. Ihana tunnelma kuvassa <3
  Mukavaa joulukuun toista Minna ja halauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vähän erilainen tunnelma kuin yleensä :)
   Kiitos oikein ihanan joulukuun alkua myös sinulle, halejen kera <3

   Poista
 4. Näyttää upealta. Tämä maalaus on niin ihana ♥ Ostin clasulta tällä viikolla kahdet pattereilla toimivat jouluvalot meidän ulko-oven päällä olevaan ikkunaan. Valot palaa kuusi tuntia ja sammuu itsestään ja syttyy taas 18 tunnin päästä uudelleen. Kätevää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo maalaus on kiva ja tuossa se on nyt majaillut jo jonkin aikaa.
   Onpas kätevää, täytyypä käydä netissä kurkkaa, jospa sellaisen saisin postissa tänne, kiitos vinkistä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!