maanantai 8. joulukuuta 2014

Kyllä punaistaPikkuhiljaa hiipii meille punainen, ensin ihan vähän, sitten vähän enemmän ja kun ollaan ihan joulun kynnyksellä se onkin yllättäin vallannut joka nurkan. Vaikka kuinka ajattelen, että ei kyllä tule, tulee se kuitenkin. Meillä punainen kuuluu jouluun, mites teillä?

Mukavaa maanantaita!

- Minna -


12 kommenttia:

 1. Kaunis sydäntyyny! Pieninä ripauksina punainen sopii jouluun, mutta omassa kodissa punaista ei nähdä. Olen ehkä vähän tylsä vastarannankiiski... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän herkkyyttä meillekin sopii ;D Itse kanssa joka vuosi ajattellut että ei punaista, mutta mitä lähemmäs joulu tulee mieli muuttuu :)
   Niin minäkin haluaisin olla vastarannankiiski ;)

   Poista
 2. Kaunis pelkistetyn tyylikäs tyyny <3 kyllä se punainen on joulunväri :) leppoisaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, punainen on joulun värin, mielestäni se tekee joulun ja vaikka kuinka yritän ajatella muuta, tähän päädyn aina :)
   Oikein mukavaa tiistaita!

   Poista
 3. Hei! Pitkän harkinnan jälkeen ryhdyin minäkin laminaattejen maalaamiseen. Käytin samoja tuotteita kuin sinäkin, mutta minulla yhden huoneen lattia hieman kuprahti, onneksi ei keskeltä lattiaa. Mikäköhän meni vikaan? Miehen kanssa kuitenkin todettiin, että silti lattia on kauniimpi kuin vanha. Hieman kyllä arveluttaa, että uskallanko kahdenkaan viikon jälkeen imuria liikutella lattialla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni on ohjeilla maalannut, mutta tuollaisesta kuprahtamisesta en ole ennen kuullut. Mistähän moinen :( Kaksi viikkoa kestää maalin saavuttaa lopullinen kovuus, sen ajan kun malttaa olla varovainen, mutta hyvinhän se kestää käyttöä ennenkin, kunhan ei mitään siihen pudota.

   Poista
 4. Kyllä tännekkin hiipinyt, muutaman välivuoden jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiipii hiipii :D minä yrittänyt monta välivuotta pitää, siinä vielä onnistumatta :D

   Poista
 5. Siis mä ihastuin heti tuohon tyynyyn. Aivan mielettömän upea <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin just että mistähän nuo on mahtanut meille tulla. Jo niin kauan sitten hankitut, olisikohan ollut Ikeasta. Kiitos kiitos <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!