keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Ihan rauhassa

Melkein jo lasken tunteja, kunnes Muru kotiutuu. Kaikki huomio on mennyt odotteluun, joten tänään tajusin että en ole vielä yhtään joululahjaakaan ostanut. Ei sen puoleen ei meillä lahjat näyttele pääosaa, ne on äkkiä hankittu. Kun myrsky hellittää, ehkä olisi mentävä kauppaan, jotta saisin lahjalimput tehtyä. Siivoamisesta puhumattakaan, mutta meille joulu tulee siivoamattakin. Kunhan saan Murun toiveiden mukaisen tuuhean kuusen hankittua ja vielä kotiin kannettua, siinä ne tärkeimmät. Kuten huomaatte, meillä ei joulua stressata. Joulu tulee hissukseen, pikkuhiljaa se valtaa joka huoneen ja mikä tärkeintä että se valtaa mielen.

Rentoa keskiviikkoa!

- Minna -
10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on, ihan super löytö aikoinaan Talsista Tammisaaresta. Oli alunperin ruskea, mutta maalasin sen mattamustaksi ja noin tykkään siitä erityisen paljon.

   Poista
 2. Upea kuva, taas kerran <3 Ja mä olen täysin samaa mieltä: joulu tulee, vaikka nurkassa olisi pölyäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikka itse tuskailin tuon kuvan kanssa ikuisuuden, kun on niin pimeää enkä ihan hallitse hämäräkuvausta vielä.
   Tulee se pölyjenkin kanssa ;D

   Poista
 3. Ihan kiva postaus ja kiva sivupöytä asetelmineen, mutta tämän blogin tekstin fontti on minusta hankalaa lukea, kun t-kirjainten viivat puuttuvat. Eroavathan nuo hiukan l-kirjaimista, mutta liian vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävää, että teksti on sinulle epäselvää. Selvittelin jokunen aika sitten ja ilmeisesti epäselvyys on joissakin koneissa, toisille taas teksti ihan selkeä. Lupaan vaihtaa tekstityypin heti kun osaan koodata tekstin, pahoittelen epäselvyyttä siihen asti :)

   Poista
 4. Milloin siis tulee? Ihanaa <3 Nauttikaa toistenne seurasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muru tulee 21.12. juu olen tilannut kuskin lentokentälle, että voin istua takapenkillä Murun kanssa ja vaan halia ;D
   Oi niin nautitaan, voi tätä riemua en tiedä miten päin olisin ja miten maltan odottaa.

   Poista
 5. Voi miten ihanaa, ei enää kaunaa, viikko!!! Tuo sivupöytä on kyllä niin kaunis, tuollaisen kun meillekin lötytäisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan, kuin kuuta nousevaa!!! Pöytä on ihana ja niin onnessani olin kun sen aikoinaan löysin. Muistan että isoäidilläni oli tuollainen, mutta se hävisi jonnekin. Näitä ei kovin usein näe myynnissä, toivotaan kuitenkin että löydät sellaisen.

   Poista

Kiitos kommentistasi!