maanantai 15. joulukuuta 2014

Jopas on mukavaa
Mukava viikonloppu takana, tuli hippasteltua, hurjaa menoa Hangossa. Olisin luullut, että tämä päivä menee vielä toipuessa, mutta minäpä olinkin aamulla täynnä energiaa. Saiko tämän tunnetilan aikaan tanssilattialla heitetyt veivit vai nauretut naurut, sitä en tiedä, mutta jokin minuun taisi kolahtaa. No, mihin sen kaiken energian tänään purkasin, leipomiseen. Nyt meidän kodin on vallannut vasta leivotun leivän tuoksu, enkä millään malta odottaa että pääsisin leikkaamaan ensimmäisen siivun.

Mukavaa maanantaita muillekin!

- Minna -8 kommenttia:

 1. Oi onnellinen, mulla menee nykyään kolme päivää toipumiseen. Eli juhlimiset täytyy rajoittaa muutamiin kertoihin vuodessa, niin kivaa kuin se onkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin täälläkin yleensä, mutta jostain syystä nyt kävi aivan päinvastoin. Joskus kiva ilta näköjään voi antaa niin paljon enenergiaa :D

   Poista
 2. Ihanaa että ollut oistava viikonloppu, Tääl ihan puhki, mutta keskiviikon jälkeen saan puuskutta peräti neljä päivää!!! Nähdäänkö lauanataina?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin ;D Toivottavasti pian pääset sinäkin rentoutumaan, lauantai on vielä auki, mutta luulen että pääsen vasta sunnuntaina :(

   Poista
 3. Hippastelu silloin tällöin antaa kyllä energiaa;)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti oli hauska ilta :))!! Ei oo montaa päivää kun muru tulee kotiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava ilta :D:D Ei ole ei ja täällä olen niin fiiliksissä, en millään malta odottaa <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!