maanantai 29. joulukuuta 2014

Oksia

Eiliseltä lenkiltä mukaani tarttui maahan pudonneita oksia. Taidan olla jonkin asteinen oksafriikki, kun niitä aina kotiini kantelen. Kaipaankin jo niin kodin arkista ilmettä, mutta ole luvannut, että annan joulun olla vielä hetken. Kovasti yritän pitää lupaukseni, mutta ihan huomaamatta joulu häviää kaapin perukoille. Jospa jo uudeksivuodenaatoksi koti olisi täysin palautunut entiselleen.

Mukavaa uutta viikkoa!

- Minna -7 kommenttia:

 1. Oksat ovatkin niin kivoja kodin koristeita ja niitä saa ihan ilmaiseksi ja sopivat sisustukseen kuin sisustukseen. Meillä on vielä joulu paikoillaan. Uutena vuotena saadaan vieraita, joten uskoisin että joulu lähtee meiltä heti uuden vuoden vieton jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmaista iloa :D Ehkä meilläkin on uuteen vuoteen katsotaan, jos kerrankin antasin joulun olla vähän pidempään :)

   Poista
 2. Oksat ihania, taitaa samoja oksia löytyä meiltäkin, nykyisin kylläkin parvekkeella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanii ovat ja olin niin onnellinen kun nuo löysin maasta. Katsotaan mihin ne meillä majoittuu :D

   Poista
 3. Kauniit!! :) Onko muru vielä kotona?? Nauttikaa toisistanne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö :D Muru on vielä kotona, mutta hänellä on niin paljon menoa, ettei ehdi edes kuvattavaksi :D nautitaan niistä hetkistä kun saadaan olla yhdessä. Olen tajunnut, että Muru on jo iso ja paljon omia menoja, tämä on ollut hyvin opettava reissu ja olen tajunnut että äidin rooli on muuttunut. Olen yhden päivän varannu minulle, jotta saataisiin oikein kunnolla oltua yhdessä. katsotaan ehtiikö Muru :D

   Poista
  2. Lähtö lähestyy, 3.1. on lento takaisin Saksaan

   Poista

Kiitos kommentistasi!