sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Lauantain löylyt


Koko lauantai päivä on mennyt koristellessa joulua kotiini. Olen tänä vuonna saanut joulustressiä koristelusta. En millään saa mieleistäni. No, nyt olen jotakuinkin tyytyväinen, vielä kun saan hyvät kuvat niin laitan teille tänne. Heti alkuviikosta. Olen tänään päättänyt ostaa itselleni joululahjaksi kameran. Eihän tällaisiä kuvia kehtaa tänne laittaa, mutta valitettavasti laitan kuitenkin. Olen niin innoissani tätä blogia kirjoittanut, etten malta odottaa parempaa kameraa. Koittakaa kestää.

Kuitenkin kaiken koristelu uurastuksen jälkeen olen ansainnut kunnon löylytPäivänä eräänä taas sain idean, nyt haluan mustan saunan. Kun minä saan idean siinä menee puolituntia ja jo toteutan sitä. 
Niinpä marssin kauppaan ostamaan mustaa saunasuojaa ja myöhään illalla oli sauna jo kertaalleeen käsitelty. Lauteita en käsitellyt. 
Nyt minulla on kuin savusauna, missä kynttilän valossa saunotaan. Isoäitini vanha pellavainen laudeliina tuo paljon muistoja mieleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!