tiistai 18. joulukuuta 2012

Kynttiöiden loistetta

Illalla istuessani katsomassa televisiota, pöydällä paloi kynttilät. Mielestäni ne ovat todella kauniit, kun valo tulee hieman läpi. Upea kiiltävä pinta loistaa, eikä kynttilät valuta vaan niiden reunat muotoutuvat kauniisti.
Näitä täytyy saada lisää
kynttilän upea pinta loistaa

Tässä isoäitini, Mamman enkeli ja taustalla minä pienenä ja Mamman ottamassa kuvassa. Näin joulun alla tulee ikäviä kaikkia rakkaita.Onneksi on paljon ihania muistoja, mitkä lämmittää.
Nyt nautitaan kaikkien läheisten ja rakkaiden läsnäolosta.

4 kommenttia:

 1. kynttilöistä on tullut onnistuneita kuvia, tuon pintarakenteen tai materiaalin näkee hyvin. Ruusuiset jäälyhdyt näyttivät myös upeilta. Sun kuvat on hyviä, tärkeä asia blogissa. Niissä on aina selkeä kohde, juuri se josta kirjoitat, eikä paljoa turhaa tai ylimääräistä. Ootkos kuvannut jo aiemmin paljon? Ei ole tosiaan ollut puhetta, ja nyt en muuten muista että oisin nähnyt sua kamera kädessä. Hmm... Piileviä kykyjä tulee esiin? :-)
  Tv. Nina N.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Nina, suurin osa kuvista on otettu kännykällä, haaveena uusi kamera, jotta pystyisin oikeesti ottamaan hyviä kuvia. Kuvaus on aina kiinnostanut, mutta vaan jäänyt. Nyt olen ihan tohkeissani.

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniisti kynttilät palaa. Saako kysyä, mistä olet ostanut? Olen ensivierailulla blogissasi (mustikkamäen kautta) ja niin on mukavia kuvia ja mielekästä luettavaa, että tulen uudestaankin! Mukavaa alkanutta bloggailua :)
  T. Katja

  VastaaPoista
 4. Kiitos Katja palautteesta, et tiedäkkään kuinka ilahduin palautteestasi. Näin vasta-alkajalle palautteen saaminen on tosi tärkeää. Kynttilät on ostettu Säästöpörssistä merkiltään bolsius. Tervetuloa uudestaan vierailemaan blogissani ja oikein hyvää joulua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!