sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Kastehelmi

Taustalla poikani tekemä Willow Tree asetelma

Miten ihmeessä meille on ilmestynyt näitä? En ollenkaan ymmärrä, niitä ei pitänyt meiltä löytyä. 
Mutta niin ihana yksinkertaisuudessaan, vain kaksi meille tuli, ei yhtään enempää. Keräilen aina jotain sarjaa, kivituikkuja olen kerränyt monta vuotta, mariskoolejakin on ihan tarpeeksi.
Ehkä kuitenkin olisi nyt näiden vuoro, vaikka edellisessä postaukse ssa juuri vannotin, että mitään en enää osta, he he heeee. 
Keräilijä on kai ikuinen keräilijä.

8 kommenttia:

 1. Onpas tuo Kastehelmi todella kaunis, ja aivan upea tuo värisävy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin, mietin pitkään harmaan ja tämän hiekan välillä. Nyt olen kyllä valintaani erittäin tyytyväinen. Niitä taitaa kohta löytyä muitakin värejä meiltä.

   Poista
 2. Mä oon aivan ihastunut näihin tuikkukippoihin :) Ja astioitakin olen jo jonkun verran keräillyt, pikkuhiljaa ostan lisää :)
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä näihin ihastuu, ihan pakko näitä on hankkia lisää. Mukavaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 3. Just näitä samoja ostin joulun välipäivinä, ja nimenomaan hiekan värisiä, ja kirkkaita :) Ne on tosi kauniita! Nyt kun keksisi mihin ne asettelee ettei tuo yksi tuholainen pääse käsiksi... Tosi kiva tää sun blogi, täytyy koittaa seurata tiuhempaan :) -Sanna

  VastaaPoista
 4. kiitos Sanna, tää on tosiaan vasta ihan alussa ja opettelua, mutta olen itse niiin innostunut. Juu nuo on ihania, minullekin ilmestyi lisäksi kirkas vaikkei niitä pitänyt yhtään tulla, pakko kai vielä muitakin värejä hankkian, ihania.

  VastaaPoista
 5. Hei! Mitä mieltä olette näistä Kastehelmi -tuikuista, että pitäisikö niitä kerätä saman värisinä vaiko ihan jokaista väriä? Itse olen nyt ostellut viittä eri väriä yhdet kappaleet ja ehkä hieman nyt harmittaa, kun en ostanutkaan pelkkää harmaata väriä..

  VastaaPoista
 6. Itselläni on kaksi hiekka ja yksi kirkas, mutta aion vielä ostaa yhden kirkkaan lisää. Kivituikkuja ostin aina useampaa samaa väriä. Harmaata olen myös katsonut. En tiedä miksi haluan aina että on ainakin 2 samaa, kaipa niitä voi sitten yhdistellä. Melkein kaikkia on kyllä 3 samaa. Tietysti jos kaikki on samaa väriä onhan se upeaa, kuin myös kaikki erinvärisiä, kaipa täysin makuasia.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!