torstai 6. joulukuuta 2012

Askartelua


Kaapistani löytyi iso kasa joulukoristeita, mitä en ole vuosiin käyttänyt. Joten ajattelin niitä tuunata hieman. Ostin hopeista spray väriä ja siinä se, niin helppoa ja mikä muutos. Nyt kun voisin rajoittaa tuota spreijaamista, kohta kaikki on muuttanut väriä. Huomenna mene ostamaan valkoisen pullon ja katsotaan mitä sitten saan aikaiseksi.


Enkeli on eteisessä, Iittalan aalto vadilla, kynttilöiden kanssa, toivottamassa kaikki tervetulleeksi. Tuohon voisi ujuttaa vielä jouluvalot, mutta katsotaan.
Tästä aloitin
jo on hopeeta täytyy kehitellä jotain punaista. Onneksi spray loppui, muuten kaikki olisi kohta hopeaa.

Ja sitten siitä tulikin musta 
Vielä valkoiset nauhat pukille, kyllä tämä on se viimeinen versio
Vielä ehkä valkoista nauhaa ja pukki sai jouluruusun kaveriksi

Tämän spraymaalaamisesta pitää vielä kertoa tarina:
Kaiken tämän maalaamisen ja muun teen aina kotonani sisällä. Hyvin olin laittanut sanomalehtiä lattialle, ennen sprayaamisen aloittamista. No, mustalla en ollut ennen tehnytkään. Yhtä äkkiä ihmettelin miten koko lattia oli täysi minun jalan jälkiä pitkin olohuonetta. Nyt tiedän että musta spraymaali leviää pölynä hyvin pitkälle ja tosi kiva kun on vaaleat matot, ei tosin ole enään, vaan kaikki matot mustia jalanjälkiä täysi. No, tälle ei voi kuin nauraa. Ensi kerralla mustalla ulkona.

Pääasia pukki on hieno


2 kommenttia:

  1. mäkin mietin,voisiko tommosen olkipukin sprayata...näköjään voi

    VastaaPoista
  2. Juu hyvin voi, tuo hopea ei vaan ihan miellytä, joten luulen että pukista tulee vielä valkoinen. Näin yhdessä sisustuskirjassa mustaksi sprayttu ja valkoset nauhat, näytti hyvältä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!