keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Makuuhuoneen muutos






Päätin, kun Muru lähtee hyökkään sotkunurkkien kimppuun. Minulla on paha tapa kerätä  ylimääräisiä tavaroita kodimme tiettyihin paikkoihin, paikkoihin mitä ei koskaan näy blogissa. Joten ehkä seuraavien viikkojen aikana esittelen myös ne ennen piilotetut nyt siivotut nurkat. Raivaus alkoi vaatehuoneesta, siirryin varastoon ja eilen oli vuorossa yläkerran kylpyhuone, makuuhuone ja aula.  Makuuhuoneesta lähti kirstu, 2 yöpöytää, 3 taulua ja tilalle tuli musta taso ja keinutuoli. Nyt haaveilen sängyn kummallakin puolelle roikkuvista valaisimista. Itseasiassa sellaisetkin löytyi nurkista, täytyy vain uudet pistokkeet ostaa. Voi että kun tuntuu hyvältä pistää ylimääräiset tavarat kirpparille, saada nuhruiset nurkat vihdoinkin tyhjiksi. 

Mukavaa keskiviikkoa!

- Minna -



21 kommenttia:

  1. Tuntuu aina kivalta kun saa vähän järjestää uusiin paikkoihin tavaroita ja vähentää turhia juttuja. Kaunista makuuhuoneessasi on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu tosi hyvältä ja varsinkin kun nyt todella tyhjennän kaikki ei mieleiset tavarat pois. Kiitos, makuuhuoneessa nukkuu hyvin. Paitsi viime yönä, kun olisin vaan halunnut raivata koko yön ;)

      Poista
  2. Makee toi musta pöytä!! Etsin tyttärille kaunista pöytää + kaunista peiliä = ns. kampauspöytää. Mistä tuo pöytä on kotoisin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon pöydän olen ostanut Talsista Tammisaaresta jokunen vuosi sitten. Maalasin sen viime vuonna mustaksi. Näin alkuviikosta melkein vastaavanlaisen Facebookissa Hanko-Raasepori kirpparilla. Käyppä kurkkaa. Toivottavasti löydätte kauniin pöydän :)

      Poista
  3. Ihana pöytä! Ja niin kaunista ja harmoonista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo pöytä on vähän seikkaillut meillä, ehkä se nyt löysi lopullisen paikkansa vai ehkä on niin ettei meillä mikään pysy paikoillaan :)

      Poista
  4. Niin kaunista, että voi video ;)). Tuonne kelpaa kömpiä joka ilta nukkumaan! <3

    Voi Minna...tuo fontti...sitä on tosi hankala lukea...Sorry, kun sanon siitä, mutta haluan saada kaiken irti ihanista kirjoituksistasi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Samira. Kyllä tuolla hyvin köllöttelee <3

      Yritän tehdä fontille jotain, voihan harmi että tämä on hankala. Yritän etsiä jonkun kivan selkeämmän vai auttaisikohan jos koko olisi isompi. Kiitos palautteesta, ikävää jos tekstiä ei voi lukea kunnolla. Teen asialle jotain, ehkä käytäntö nyt on mentävä kauneuden edelle ;)

      Poista
  5. Ihana, ihana makuuhuone! Niin kutsuvan näköinen, tekisi mieli kömpiä tuonne peiton alle :D
    Sotkunurkkien siivoaminen on sitten antoisaa. Sama projekti täällä meneillään ja pikkuhiljaa siinä edistytään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos, tuolla on ihana köllötellä peiton alla ja unikin maistuu niin makoisalta :D
      Todella antoisaa, vielä kun saa kaiken ylimääräisen pois myytyä, ettei ne siirry toiseen nurkkaan. Tsemppiä sinne projektiin :)

      Poista
  6. Kaunis makuuhuone! Rupesin miettimään voisinko maalata makkarin piirongin myös mustaksi... Hyvä, että Samira otti puheeksi fontin, luulin että näköni on mennyt lopullisesti. :) On tosiaan hankala lukea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo pöytä oli ruskea aiemmin ja pitkään mietin rohkenenko maalata, olen onnellinen että rohkaistuin.
      Onneksi tosiaan Samira otti fontin puheeksi, minun koneella se on ihan ok, mutta ilmeisesti on muille epäselvä. Yritän löytää uuden fontin, mikä olisi selkeämpi ja miellyttää minun silmää :D

      Poista
  7. Kertakaikkiaan kaunis makuuhuone!! Rauhallinen ja harmooninen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanni, ajatukseni on aina ollut makuuhuoneessa, ettei mitään ylimääräistä. Makuuhuone pitää olla rauhallinen ja selkeä. Niin hyvin taas tuolla nukuin viime yönä :D

      Poista
  8. Niin kaunis makuuhuone! Minäkin haaveilen, että saisin nyt kun sekä pojan että tytön huone ovat vapautuneet, hieman tätä tavaramäärää hävitettyä - ja hajautettua;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Meillä on Murun huone nyt kirpparivarastona, käyn sen kimppuun tänään ja yritän saada kaiken ylimääräisen myytyä. Murun huone onkin sitten oma projektinsa, mutta hän haluaa itse olla siinä mukana. Kunhan saisi sieltä edes pölyt häädettyä :D

      Poista
  9. Niin ihana makkari!!! Mulla on vähän sama paha tapa jättää tavaraa lojumaan nurkkiin, tai sitten laitan ne hetkeksi ja siinä ne pysyvät hetkeä hieman pidempään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura <3 Nyt meillä on melkein kaikki nurkat putsattu ja vakaasti olen päättänyt, ettei niihin enään mitään keräännyt, katsotaan :) Niin helposti tavarat jää niihin paikkoihin, missä niiden piti olla vain hetken.

      Poista
  10. Hei Tia, kiitos ja tervetuloa lukijaksi, toivottavasti viihdyt seurassamme. Käynpä tutustumassa blogiisi ja osallistumassa arvontaan, heti kun näiltä raivaushommilta kerkiän ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!