torstai 18. syyskuuta 2014

Kirjoittaminen
Kaiken tämän viikon siivousrumban jälkeen olen ansainnut rentouttavan viikonlopun. Sellainen onkin tiedossa, olen menossa viikonlopun kestävään Matkalla kirjoittamisen maailmaan -kurssille. Kirjoittamisesta on tullut tärkeä osa elämääni. Minun on aina ajoittan vaikea ilmaista ja näyttää tunteitani. Niinpä on ollut upeaa löytää keino, miten pystyn ainakin itselleni (salaiseen vihkooni) avaamaan kaikki syvimmätkin sopukat. Sinne tallentuu pelot, kuin myös ne todelliset tuntee, mitä en aina edes itsellenikään uskalla myöntää. Kenties jonain päivänä rohkaistun näyttämään myös muille avoimemmin, mitä todella tunnen. 


Joten toivottelen jo vähän etukäteen,
rentoa viikonloppua kaikille!

- Minna -


Olen saanut palautetta epäselvästä kirjaisinlajista, kiitos lukijoille vinkistä. Yritän tehdä asialle mahdollisimman pian jotakin. Kuinka monella on vaikeuksia lukea tekstiä? 

Vielä ehdit osallistua arvontaan, klik


8 kommenttia:

 1. Hyvin onnistuu lukeminen, ei näytä ollenkaan epäselvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, ilmeisesti johtuu myös koneesta. Selvitellään kuinka monelle on teksti epäselvä.

   Poista
 2. Minäkin olen huomannut jo jonkin aikaa, että teksti blogissasi on todella vaikeaa luettavaa. Varsinkin näissä kommenteissa näkyy suurin piirtein vain keskiosa kirjaimista. Ylä-ja alaosat jää arvailujen varaan. Myös itse postauksen teksti on jonkin verran epäselvä, esim. kaikki t-kirjaimet näyttävät l-kirjaimilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän aikaa sitten tosiaan vaihdoin kirjaisinlajin, olin niin onnellinen kun löysin tämän minun silmääni miellyttävän. Muutin eilen tekstikokoa vähän isommaksi toivotaan, että se hieman auttaa näin aluksi. Katostaan mitä keksin, jotta ongelma poistuisi.

   Poista
 3. Tuo kirjotuskone on niin ihana! Kirjoittaminen on kyllä hieno taito, sitä opetellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitini rippilahja, onneksi on säästynyt :) Kirjoittaminen on tosi antoisaa ja avaavaa. Viikonloppu oli todella tunteikas ja avasi varmasti hanoja kirjoittamisen maailmaan. Siinä on kyllä opettelemista :)

   Poista
 4. Itse tekstin saa jotenkin luettua, mutta kommentteja en pysty lukemaan lainkaan. Taitaa ikänäkö vaivata!

  -Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teksti onkin hieman isommalla, kommenttien tekstin kokoa koitin nostaa, yritän vielä, jospa sillä selviittäisiin :) Kiitos kommentista!

   Poista

Kiitos kommentistasi!