perjantai 12. syyskuuta 2014

Habitare 2014 Keskiviikkona suuntasin kohti Habitarea, olin kyllä hieman pettynyt Habitaren antiin. Mieleeni jäi kuitenkin nämä tyylikkäät Saas Instrumentin valaisimet. Destinyn osasto, missä oli satsattu esille panoon. Hauskat pistokepossut hurmasivat hauskuudellaan, valitettavasti osaston nimi jäi unholaan. Antiikkiosasto oli vielä keskiviikkona kiinni, se kyllä harmitti. Onneksi sen korvasi tuttuihin törmääminen. Huomenna lisää yhdestä kohtaamisesta ja sen myötä alkaa myös blogissa arvonta.

Oikein mukavaa perjantaita!

- Minna -6 kommenttia:

 1. Minä meinaan "feidata" Habitaren tänä vuonna kokonaan. Olin viime vuonna pettynyt sen antiin.. Tekee varmaan hyvää pitää vähän taukoa siinäkin. Destinyn tyynyt näyttävät kyllä kivoilta. Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin viime vuonna monen vuoden tauon jälkeen ja ensi vuonna jää minultakin väliin. Kävin alkuvuonna Formex messuilla Tukholmassa ja se olikin täynnä aha elämyksiä. Sääli, että Habitare on menettänyt makunsa :) Destynin osastolla oli paljon makeeta. Oikein aurinkoista viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 2. Mä kanssa olin hieman pettynyt Habitaren tarjontaan. Saisivat ottaa mallia Formex messuilta.
  Mukavaa viikonloppua.

  t. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan samaa mieltä, aha elämykset jäi kyllä kokematta Habitaressa :)

   Poista
 3. Harmittelin, etten tänä vuonna päässyt paikalle, mutta ei näemmä jäänyt mitään wow -elämystä kokematta. Onneksi blogit ovat pullollaan Habitarea, niin pääsee virtuaalikierrokselle ;)

  Ihanaa uutta viikkoa sinulle Minna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse koin Habitaren vaisuksi, lieko syynä alkuvuodesta käynti Tukholman messuilla, missä ei wow efektillä ollu määrää. Varmasti blogien avulla pääsee hyvin fiilikseen :)

   Kiitos Jutta, ihanaa viikkoa myös sinulle <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!