tiistai 2. syyskuuta 2014

Nyt lähtee
Monta vuotta olen sitkeästi uskonut siihen, että kyllä vielä mahdun vanhoihin vaatteisiini. Olen ollut lohtushoppaaja ja olenkin lohduttanut itseäni hurjasti aikoinaan. Ne ajat ovat takana, mutta vaatteistani olen halunnut kovasti pitää kiinni. Tänä aamuna päätin, nyt lähtee. Aloitin yhdestä paitapuserosta ja siitä se sitten räjähti käsiin. Nyt ruokahuoneeni toimii kirpputorina ja jo ensimmäisen päivän aikana on kauppa käynyt hyvin. Jokaisen ihanan vaatteen kohdalla olen tehnyt luopumistyötä, mutta ne ovat löytäneet hyvän uuden kodin ja varmasti tuovat iloa uudelle omistajalle. Nyt tuntuu hyvältä, taidan tehdä tilaa uudelle.

Joten jos liikutte Hangossa, tervetuloa ostoksille!

- Minna -


6 kommenttia:

 1. YESS! Sama täällä. Mä laitoin FBhen myyntiin vaikka ja mitä enkä enää säilytä niitä " ehkä - mä - joku - päivä " -vaatteita :))

  Kivaa iltaa.

  VastaaPoista
 2. YES on juuri oikea sana, tuntuu tosi hyvältä, kun on tämän ikuisuus projektin aloittanut. Juuri kaikki nuo ehkä joskus -vaatteet pistin myyntiin :)

  VastaaPoista
 3. Olen itse laittanut f-b myyntiin koska oli paljon vaateita jotka en ollut käyttänyt moneen vuoteen.Vähemällä vaate määrällä pärjäät ,ja itse olen todenut että käyttän tiettyjä vaatteita ja lopput on roikkunut ja vienyt turhaa tilaa paljon vähemällä pärjää.
  Mukavaa viikkon jatkoa.
  Tv:Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa kanavaa olen myös käyttänyt aiemmin, mutta nyt olisi niin paljon kuvattavaa. Yritän ensin näin ja jatkan siellä. Vähemmällä selviää ja kun saisi kunnon perusvaraston (sellaisia mitkä mahtuu päälle) niin seillä selviää. Mukavaa viikkoa myös sinulle NIna :)

   Poista
 4. Tuo on kyllä vapauttava projekti! Pitäisi itse tehdä sama. Olenkin jo aloittanut sillä, että yritän käyttää mahdollisimman paljon vaatekaappini vaatteista, jotta tiedän, mitkä jatkossa pidän ja mitkä pistän kiertoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin vapauttava, vaikkakin vähän haikeakin. Niin vaikeaa luopua rakkaista vaatteista, mutta ainahan saa uusia tilalle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!