perjantai 18. joulukuuta 2020

Tänä jouluna 

Vuodesta toiseen meillä samat joulukoristeet otetaan esiin. Mitä sitä uusia ostamaan, kun noista vanhoista edelleen tykkään. Olen viime aikoina yrittänyt opetella olemaan ostamatta mitään turhaa. Välillä siinä onnistunkin todella hyvin, kun taas toisinaan sorrun mainoksiin ja sitten harmittaa. 

Joten taidan tehdä jo nyt uudenvuodenlupauksen: "yritän" "lupaan" olla ostamatta mitään turhaa, luovun vanhoista tarpeettomista tavaroista, kierrätän, ostan käytettynä, tuunaan ja duunaan. Mahdollisuudet onnistua ovat paremmat, sillä minulla on mahtava kannustaja, miesystäväni Kim. Hänen erittäin harkitsevaa ja järkevää ostamista ihailen suunnattomasti. Perässä tullaan rakkaani, kyllä minäkin vielä opin.

Niinpä tänä jouluna sovimme ei lahjoja. Päätimme, että jokainen ostaa max 5 euron lahjan, jotain pientä/kivaa/tarpeellista/hauskaa. Kuinkas ollakaan olohuoneen nurkkaan on ilmestynyt säkki täynnä paketteja, ei ole tainnut mummotontut kuulla ajatusta tämän vuoden lahjoista. Lahjat ovat ihania ja antamisen ilo ihan parasta. Varsinkin nyt haasteellisena aikana tärkeintä on kuitenkin rakkaiden kanssa yhdessäolo. Tänä jouluna sekään ei ole itsestäänselvyys, sillä kaikkia ei ole mahdollista tavata, se on todella ikävää ja moni kokee yksinäisyyttä. Joten kunpa minulla olisi se joululaulussakin laulettu puurokauha, millä antaa tahdottiin maailmalle rauha, tänä vuonna siihen lisäisin, "voi, jos jostain saada voisin suuren puurokauhan", sillä poistaisi tämän ikävän Koronaviruksen.


Pidetään huolta itsestämme ja läheisistämme!


- Minna -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!