keskiviikko 9. tammikuuta 2019

Ihana vai kamala?
Eilen oli mukava työpäivä, lähdin kirpparikierrokselle kuvausrekvisiittaa etsimään. Minä en todellakaan ole mikään kirppishaukka ja monta monta hutiostoa on tullut tehtyä. No, eilen kuitenkin tein elämäni löydön, tai ainakin juuri nyt niin ajattelen. Eteeni tupsahti Massimo Dutin lähes käyttämätön villakangastakki, siinä komeili hinta 8 € ja hihassa roikkui vielä toinen lappu -50%. Onnekseni takki oli vielä aivan minun kokoa, joten todella tyytyväisenä lähdin uuden 4 euron takin kanssa kassalle. Kassaneiti siinä sitten toikaisi, että meillä on myös kaikki matot ja kalusteet -50% alennuksessa. Ei auttanut kun mennä uudelle kierrokselle, eikä mennyt kuin hetki kun lähdin matto kainalossa kotia kohti.


Taisi alitajunnassa soida teksti minkä jostain tässä taannoin luin, että ruskea tekee tuloaan sisustukseen. Koska en muuten kuuna päivänä olisi tuohon kotimaiseen villamattoon tarttunut. Matto saikin kotona heti kommentin, kamala. Ihana vai kamala, sitä nyt tässä testailen, saako matto meillä paikan vai tuliko siitä taas uusi hutiosto. Tuohon ruokahuoneen pöydän alle sen laitoin, koska tuossa kaiket päivät koneen ääressä istun ja olen siihen mattoa kaivannut. Aavistuksen pienihän se on, mutta ah niin ihanasti lämmittää jalkoja töitä tehdessä. 


Joskus kyllä mietin, että poden kun halvalla saa -syndroomaa. Harmittelin hurjasti jo kotimatkalla, että miksi ihmeessä innostuin tuon maton ostamaan. 17 euroa siitä maksoin, joten ei tuo nyt mikään maata mullistava investointi ollut puhtaasta kotimaisesta villamatosta. Totuus on, en kyllä muuta miettinyt, kuin että "kerran nyt halvalla saan". Yhden päivän tuttavuuden jälkeen minäpä taidan siitä vähän jopa tykätä. Värimaailmasta tykkään erityisesti ja kauniistihan värit tuleekin esiin valkoista lattiaa vasten. Kunhan matoo löytää sen täydellisen paikan, olkoon nyt ainakin hetken tuossa kokeilussa. Joten kamala vai ihana, vai ihana kamala?

Kivaa keskiviikkoa!

- Minna -


Ai niin sain eilen ihanan kesäisen yllätyksen keskellä talvea, kun hain nuo oksat ulkoa maljakkoon sipsutteli niissä leppäkerttu tyytyväisenä.  Pienestä ne ilot syntyy!! 


12 kommenttia:

 1. No aivan ihanahan tuo on ja sopii kyllä tuohon ihan kivasti. Myös tuo pöytä on niin !!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana se alkaa minustakin olla ja että on lämmin jalkojen alla. Pöytä on ollut jo pitkään mukana, enkä usko siitä koskaan luopuvani, se jaksaa aina ihastuttaa myös minua.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joskus onnistaa tehdä löytöjä, matto oli sellainen ja niin super lämmin.

   Poista
 3. IHANA <3! Ja jos kyllästyt ja päädyt ihan kamalaan ostan sen sulta pois :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän mielessä, sinulle lupaan jos en tykkää. Nyt näyttää kyllä pahasti siltä, että tykkään ja ehkä vihan kovastikin tykkään.

   Poista
 4. Sopiva matto ja ihanan pehmeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto todella pehmeä ja lämmin, joten kiva on nyt tuossa tehdä töitä kun jalat pysyy lämpimänä.

   Poista
 5. Kamalan ihana tuo matto on! Pehmeä ja kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamalan ihana kuullostaa hyvältä :D todella pehmeä sitä se on ja voi että kun tykkään sen väreistä!

   Poista
 6. Tuohan on aivan ihana! Ja sopii kivasti pöydän alle :) <3

  VastaaPoista
 7. Leppäkerttu ♥ Minusta tuo matto on oikeastaan aika hauska, tykkään! Eikä ole hinnalla pilattu kuten ei takkikaan. Täälläkin kirppistellään!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!